Bilgisayarların en çok tercih edilen futbol oyunlarından birisi olan FIFA, aynı zamanda mobil dünyayı da etkisi altına almayı başarmış durumda. Her yıl yeni bir sürümü çıkarılan FIFA serisini cihazlarınıza da indirebilirsiniz. Peki, Android APK’sız FIFA 19 Mobile indirebileceğinizi biliyor musunuz? İşte adım adım Android’de APK’sız FIFA 19 Mobile indirme işlemleri. 

FIFA 19 Fiyatları Düştü, Demo Tarihi Belli Oldu 

FIFA Mobile 19 Beta Nasıl İndirilir?

FIFA Mobile 19 Beta versiyonunu indirmek ve denemek için uygulama mağazasından oyun sayfasına ulaşmanız gerekiyor. Burada test kullanıcısı ol bağlantılarını takip ederek ilgili oyun için test kullanıcısı olabilirsiniz. Bu aşamanın ardından ise oyunu oynamanız çok kolay olacaktır.

FIFA Mobile 19 Beta sürümü için belirli bir süre sınırlaması bulunduğundan dolayı kişilerin test kullanıcısı olduktan sonra bu süreyi göz önünde bulundurması ve FIFA Mobile 19 betayı bu doğrultuda cihazına indirerek oynaması gerekiyor.

EA Sports tarafından geliştirilen ve yıllardan beri en çok tercih edilen futbol oyunlarından bir tanesi olan FIFA 19, telefonlarda oldukça etkin bir şekilde oynanabiliyor. Fakat oyun beta sürümü olduğu için tüm özellikler açık durumda değil. Bu nedenle Beta sürümü oynamak istiyorsanız sadece 4 farklı modu kullanabilirsiniz. Oyundaki bu 4 farklı mod ise şöyle; My Team, Vs Atak, 11 v 11 Maçlar ve Yetenek Oyunları.

FIFA 19 sistem gereksinimleri 

APK kullanmadan yasal yollarla oyunu oynamak istediğiniz durumlarda bu beta seçeneği tercih edebileceğiniz ilk seçeneklerden bir tanesi. Fakat beta versiyonunda oyunda yapacağınız ilerlemeler herhangi bir şekilde kaydedilmeyecek ve oyunun tam sürümüne dahil edilmeyecektir. Bu nedenle yaratmış olduğunuz kariyerin yarım kalması ya da tam sürüme geçmemesi söz konusu. 

FİFA 19’un Yeni Güncellemesi Lag Sorununu Çözüyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir