FİFA 19'un Yeni Güncellemesi Lag Sorununu Çözüyor - Haberler - indir.com

FİFA 19'un Yeni Güncellemesi Lag Sorununu Çözüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 16:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

FIFA oyuncuları tarafından son dönemde bir hayli tepki gösterilen FIFA 19 Lag problemi nihayet yeni güncelleme ile çözülecek. Her yıl olduğu gibi bu sene de hem EA Sports hem de KONAMI tarafından yeni nesil PES 2019 ve FIFA 19 serilerini gördük. Oyunlar oldukça iddialı yenilikler ve grafik iyileştirmeleri ile gelirken, FIFA  tarafından son dönemlerde sinir bozucu bir lag problemi bulunuyordu. Online olarak oynanabilen FIFA 19 tarafında bütün oyuncularda genel bir lag problemi var idi. Anlık olarak tepki verilmesi gereken pozisyonlarda yaşanan lag problemi ile kullanıcıların bir hayli siniri bozulabiliyor. FIFA serisinde bir süredir görülen lag problemi yine FIFA 19 ile de ortaya çıkmış ve oyun deneyimini bir hayli kötü etkiliyordu.

FIFA 19 Lag Problemi Çözümü

FIFA 19'da hangi ikon futbolcular olacak?FIFA 19'da hangi ikon futbolcular olacak?

EA Sports tarafından gelen açıklama ile oyuncular müjdelendi ve güncellemenin bu sorunu çözebileceği ifade edildi. Şirket oyunculardan gelen geri bildirimlerin bir hayli önemli olduğunu ve sorunu çözmek için bir ekip oluşturduklarını belirtiliyor. EA Sports yetkilileri tarafından yeni sistemin tek kaynaktan yaşanan problem ile oyunun aksamasını engelleyecek bir sistem geliştirmesi bekleniyor. Bu hafta ile beraber değişim sağlanacak olan oyun içinde tepkilerin daha da hızlanması ve bununla beraber bağlantıların iyileşmesi bekleniyor. Ayrıca oyundaki tepki süresinin her oyuncunun bağlantı hızı ile alakalı olacağı da ifade ediliyor.

FIFA 19'un sistem gereksinimleri açıklandı

Bu söz konusu yeni içerik güncellemesi oyun içindeki tüm modları etkilemeyecek. Ancak önemli modlar olan FUT Champions, Fut Division Rivals, FIFA Pro Clubs, FUT Online Draft ve FIFA Coop Seasons gibi modlar yeni güncellemeye sahip olacak. Şuan için bu güncellemenin sadece PC versiyonu için yayınlanması ve yakın zamanda ise hep PS4 hemde Xbox One serileri için yayınlanması bekleniyor.


FIFA 19'un demosu yayınlandıFIFA 19'un demosu yayınlandı
FIFA 19'un inceleme puanları yayınlandıFIFA 19'un inceleme puanları yayınlandı
FIFA 19'un En Güçlü Oyuncuları AçıklandıFIFA 19'un En Güçlü Oyuncuları Açıklandı

PAYLAŞ