Android için çevrimdışı bir savaş oyunu nedir? Akıllı telefonunuzdaki oyunlardan memnun değilseniz, listedeki oyunlara bir göz atmanızı öneririz. Android için çevrimdışı bir savaş oyunu nedir?

Akıllı telefonunuzdaki oyunlardan memnun değilseniz, listedeki oyunlara bir göz atmanızı öneririz. Zevk için çevrimdışı bir savaş oyunu arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu, Android için en iyi çevrimdışı savaş oyunu! listesi çevrimdışı çevrimdışı savaş oyunlarının her biri tamamen farklı bir açıdan öne çıkıyor. Listemizde oynayabileceğiniz en iyi ve en popüler oyunlar var.

İnternet gerektirmeyen savaş oyunları hangileri?

Kısa süreliğine ücretsiz en iyi 5 ücretsiz Android oyun

Bu oyunlarla eğlenceyi ikiye katlayın. android kullanıcıları için çevrimdışı savaş oyunu Assassin’s Creed: Korsanlar Silah Arkadaşlığı 3 Örtü ateşi Silahlar ve Zafer 2. Dünya Savaşı NOVA Sky Forge yeniden yüklendi Warhammer 40.000: Ücretsiz Bıçak World of Tanks Android için en iyi çevrimdışı savaş oyunu olan sorularınızı yanıtlamak için bu listeyi hazırlayın. Yukarıdaki uygulamalar hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki listeyi kontrol edin.

1. Assassin’s Creed: Pirates 

Karayip Denizi çevresinde kötü korsanlarla savaştığınız oldukça aktif bir oyundur. Genç ve hırslı bir kaptan olan Alonzo Batilla’yı yönetme oyununda hiçbir kural yoktur. Karşıdan gelen düşman gemilerini acımasızca denizin dibine gömmeli ve açık okyanusu fethetmelisiniz. Karayipler’deki en kötü korsan unvanını kazanmak kolay değil.

2. Brothers in Arms 3’te

2. Dünya Savaşı’na gidin ve dünyanın kaderini belirlemeye çalışın. Ünlü Normandiya istilası sırasındaki oyunda Çavuş Wright adlı bir kahramanı yönetiyorsunuz. Nazi ordusuyla savaşırken uzun bir yolculuğa çıkıyor ve büyük değişiklikler yapıyoruz. Bu macerada bize askerler veya kardeşlerimiz eşlik edecek.

3. Cover Fire

Size hassas kontrol ile gerçekçi bir atış hissi veren üçüncü şahıs nişancı oyununda Tetro Corp adlı bir organizasyonla savaşın. İnsanlığın kaderi sana bağlı. FPS oyunlarını, keskin nişancı oyunlarını ve atıcıları seviyorsanız, bu çevrimdışı nişancı oyununa bayılacaksınız.

4. Guns’n’Glory WW2​

2. Dünya Savaşı Benzer bir kule savunma oyununa benzer şekilde, bu oyun, haritadaki kilit noktaları korumak için birliklerin ve askerlerin stratejik olarak yerleştirilmesini gerektirir. Bu birlikler ayrıca yakındaki düşmanlara saldırarak sizi korur. Benzer oyunlardan farklı olarak bu oyundaki en büyük fark, yerleştirdiğiniz birimlerin konumlarını saldırı başladıktan sonra değiştirebilmenizdir. Aynı şekilde yeni birimler satın alabilirsiniz.

5. NOVA

N.O.V.A. Derin uzayın hikayesi bizi bekliyor. İnsanoğlu uzaydaki yaşamın gizemlerini çözer, koloniler kurar ve uzak yıldız sistemlerinde yaşamaya başlar. Ancak yeni yıldız sistemlerinin keşfiyle birlikte yeni uzaylı ırkları ortaya çıkıyor. Bu uzaylı ırklar kolonilere saldırarak savaşa başlarlar. Oyunda Bu savaşı durdurmaya çalışan kahramanların yerini alacağız.

6. Sky Forge Reloaded

Oyunda uçakta düşmanlarla çarpışarak, patron olan devasa bir düşman gemisiyle yüzleşerek ve rehineleri kurtararak ek puanlar alacaksınız. Sky Force Reloaded, bir düşmanı yok ettiğinizde görünen yıldızları toplamanıza olanak tanır. Bu yıldızlar oyunun temel para birimidir. Uçağınızın zırhını, silahlarını, savunma sistemlerini ve diğer özelliklerini yükseltmek için yıldızları kullanabilirsiniz.

7. Warhammer 40,000: Freeblade

Warhammer 40,000: Freeblade’de uzayın derinliklerinde geçen bilim kurguyu ve fantastik öğeleri birleştiren bir hikayeye tanık oluyoruz. Oyunda kaosa karşı mücadele eden genç bir kahramanın yerine geçiyoruz ve savaş robotumuza atlayarak düşman güçleriyle çarpışıyoruz. Düşman askerlerinin yanısıra tanklar ve düşman robotları gibi savaş araçları da bizi durdurmaya çalışıyor.

Android için internetsiz offline savaş oyunları tavsiyelerimiz arasından beğendiniz bir oyun oldu mu? Beğendiğiniz oyunu aşağıdan indirebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir