Kısa süreliğine ücretsiz en iyi 5 ücretsiz Android oyun - Haberler - indir.com

Kısa süreliğine ücretsiz en iyi 5 ücretsiz Android oyun

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-21 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Google, uygulama mağazası Play Store üzerinde belirli zamanlarda çeşitli indirimler yapmaya devam ediyor. Söz konusu bu oyunları indirimli ücretlerden oyun kütüphanenize eklemeniz mümkündür. Evlere kapanılan şu günler içerisinde toplam değeri 184 TL olan 20 adet ücretsiz Android oyun bu liste içerisinde bir araya geliyor. 

Kısa süreliğine ücretsiz en iyi 5 ücretsiz Android oyun

Hitman GO

Apple ve Google'dan koronavirüse karşı ortaklıkApple ve Google'dan koronavirüse karşı ortaklık

Square Enix iki hafta önce Tomb Raider Go indiriminin ardından şimdi ise aynı mantıkla beraber geliştirilen bu bulmaca oyunu Hitman Go içinde indirim yapıldı. Oyunda, Hitman'den aşina olunan suikastçı Ajan 47'yi kontrol altına alacak ve görevleri başarı ile sonlandırmaya çalışacaksınız. Verilen görevlere odaklandığınız oyunda, karşınıza çıkan düşmanları alt etmek için doğru yerde ve doğru zamanda hamle yapmanız gerekiyor. Oyuncuların heyecan verici anlar yaşamasını sağlayan Hitman Go oyununun satış fiyatı 42,99 TL olan bu oyuna ücret ödemeden sahip olabilirsiniz. İndirim 6 gün boyunca devam edecek. 

Mystery of Fortune 2

Bugün içerisinde indirimi bitecek olan Mystery of Fortune 2, biraz daha retro deneyim yaşamayı sevenler için geliştirilmiş bir oyundur. Mystery of Fortune 2 oyununda ilk olarak kendinize bir ekip oluşturacak ve sonrasında ise bu ekiple beraber harita üzerinden ilerleyip, görevleri başarı ile sonlandırmaya çalışacaksınız. Yavaş yavaş gelen düşmanlarınıza karşı mücadele edeceğiniz bu heyecan ve oyun bu açıdan Star Wars: Galaxy of Heroes benzerlik gösteriyor demek mümkün. Bugün gece yarısına kadar indirimi devam edecek olan bu oyuna indirimli olarak 5.79 TL fiyatla sahip olabilirsiniz. 

Pocket World VIP: Island of Adventure

Minecraft oyununa benzerliği ile dikkatleri üzerine çeken Pocket World VIP: Island of Adventure oyunu da indirimli fiyatlarla sunuluyor. Minecraft oyununda olduğu gibi kocaman bir dünyaya sahip olmasa da Pocket World VIP: Island of Adventure oyununda da sınırsız eğlence deneyimi yaşayacaksınız. Sürekli yeni görevler ile ilerleme kat edecek ve oyunun sonuna kadar ilerlemeye çalışacaksınız. Pocket World VIP versiyonuyla, lite versiyonuna göre daha fazla göreve erişim sağlayacaksınız. Sürekli farklı görevlere dahil olacak maceradan maceraya atlayacağınız bu heyecan verici oyuna kısa bir süreliğine ücretsiz olarak ulaşmanız mümkün. Dört gün içinde indirimi bitecek olan oyunun liste fiyatı ise 11,99 TL. 

Cats King Premium

Kediler ile beraber oynadığınız, Final Fight tarzındaki bu arcade oyunlarını andıran Android temelli bu oyun temel olarak ekibiniz ile beraber ilerleyerek, köpekleri dövmeye çalıştığınız bir maceraya atılacaksınız. Oyunda her bir karakterin farklı özel güçleri var ve oyunda ilerleme kat ettikçe güçler daha da eşit hale geliyor. Dövüş ekranının alt kısmında sabit olarak duran bir slotla beraber sürekli olarak bu güçleri kontrol edebilirsiniz. Oyunun normal diyatı 14.99 TL olup kampanya kapsamında oyuna ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. 

Demon Warrrior Premium

Unimob tarafından geliştirilen Demon Warrrior Premium, Stickman benzeri bir oynanışa sahiptir. Oyunda Ninjalara benzeyen savaşçıları kontrol etmeye çalışacak ve haritada yer alan görevleri başarı ile sonlandırmaya çalışacaksınız. Her bölümün strateji farklı olup buralarda hızla ilerlemeniz gerekiyor. Bölüm sonunda karşınıza çıkan canavarları ortadan kaldırmanız gerekiyor. Oyunun liste fiyatı 14.99 TL'dir. Oyuna kampanya kapsamında ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. 

 


Google koronavirüsten korunma yolları için düğmeye bastıGoogle koronavirüsten korunma yolları için düğmeye bastı
Google, 5nm mobil işlemci geliştirebilirGoogle, 5nm mobil işlemci geliştirebilir
Google şimdi de güvenlik kameralarının kalitesini düşürüyorGoogle şimdi de güvenlik kameralarının kalitesini düşürüyor

PAYLAŞ