Android cihazlara Dynamic İsland özelliği geldi. Apple, geçtiğimiz günlerde yaptığı etkinliğinde tanıttığı iPhone 14 serisi ile hayatımıza giren Dynamic Island özelliği birçok kullanıcının ilgi odağı olmuştu. Bu ilgiyi fark eden Jawomo adlı uygulama geliştiricisi söz konusu özelliği Android cihazlarda kullanabilmek için bir Android uyumlu bir uygulama geliştirdi.

android cihazlara dynamic island ozelligi geldi ozellikleri nelerdir

İlgilinizi çekebilecek haber: Dynamic Island tasarımı hangi iPhone modellerinde olacak?

Dynamic Island özelliği nedir?

Apple Far Out etkinliğinde tanıtılan iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max ile hayatımıza giren Dynamic Island uygulamasının en belirgin özelliği uygulamalardan gelen bildirimleri yeni nesil görüntüleyebilmektir. Delikli ekran ile birleşen özellik bildirimin geldiğinde genişleyebilir ve hatta şekil dahi değiştirebilirsiniz.

android cihazlara dynamic island ozelligi geldi ozellikleri nelerdir 2

İOS, uyumlu özelliğiyle ile dikkat çeken Dynamic İsland, uygulama geliştiricisi sayesinde Android telefonlarda kullanıcıların beğenisini şimdiden topladı. Aynı zamanda Dynamic Island’da birden fazla bildirim görüntüleyebilirsiniz. Bildirim kutusu, Dynamic İsland sayesinde aynı anda iki bildirimi görüntülemek için genişler ve ikiye bölünür. Bununla birlikte daha güzel bir görünümle iki bildirim de aynı anda görüntülenebilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir