Android cihazınıza indirerek kullanabileceğiniz birbirinden farklı Memoji uygulaması vardır. Memoji üretmek için için kullanabileceğiniz aşağıdaki 5 uygulamayı inceleyebilirsiniz. 

Gboard Emoji Minis

android cihazlar icin en iyi 5 memoji uygulamasi

Google klavye uygulaması olarak da bilinen Gboard, birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Bugüne kadar GID aracı ve Mors alfabesi özellikleriyle de bilinen Gboard uygulaması, aynı zamanda Emoji Minis adlı bir özelliğe de sahiptir. Bu özellik ile birbirinden farklı emojiler üretmek mümkündür. 

Emoji Minis özelliği ile yüzünüzü kusursuz bir şekilde tarayarak birbirinden farklı stilde emoji üretmek mümkündür. Bu emojilerden faydalanmak için Gboard klavyesini cep telefonunuzda kullanmanız gerekir. Uygulamayla emoji üretmek için Gboard’u indirin sonra ise çıkartma ikonuna basın ve ardından ise artı ikonunu seçin. Açılan pencerede Sizin Minis’iniz seçeneğini göreceksiniz, bu alanda Oluştur tuşuna basarak Emoji Minis oluşturmaya başlayabilirsiniz. 

iOS için Gboard indir
Android için Gboard indir

Samsung AR Emoji 

Sadece Galaxy S9, Galaxy S10, Note 9 ve Note 10’da bulunan Samsung AR Emoji özelliği, kısıtlı kapasitede Galaxy S8’de de kullanılabiliyor. Samsung AR Emoji’yi kullanmak adına Kamera uygulamasında ön kamerayı kullanmak gerekir. Öncelikle Kamera modları arasından AR Emoji’yi seçtikten sonra “Benim Emojimi Oluştur” düğmesine basarak bir selfie çekin. Sonrasında ise özellik ile beraber cinsiyetinizi ve giysilerinizi de dilediğiniz gibi seçebilirsiniz. Burada yaratıcı bir şekilde hareket ederek kendinize özel eğlenceli içerikler oluşturabilirsiniz. 

Bitmoji 

android cihazlar icin en iyi 5 memoji uygulamasi 1

Şu ana kadar Snapchat uygulamasının Bitmoji uygulaması pek çok konuşuldu. Karikatür benzeri bir avatar oluşturmak oluşturmak konusunda kolaylık sağlayan Bitmoji, yüzünüz tarıyor ve sizin benzerinizde bir dijital karakter oluşturuyor. Yüzünüzü taramasını istemezseniz de sıfırdan kendinize özel bir karikatür oluşturabilirsiniz. Bitmoji oluşturmanın ardından kıyafet seçeneklerini de kolaylıkla belirleyebilirsiniz. Aynı zamanda Bitmojinin de farklı durumlarda bulunan versiyonları arasından seçim yapabilirsiniz. 


Bitmoji iOS indirmek için

Bitmoji Android indirmek için

Mojipop 

Mojipop, yüz hatlarınızı taramanın ardından onu çizim tarzında karikatürlere dönüştürmek için kolaylık sağlar. Aynı zamanda hazırlanan karikatürü birçok farklı çıkartmaya dönüştüren Mojipop sayesinde arkadaşlar, seyahat ve aşk gibi birbirinden farklı temalarda çıkartmalar hazırlayabilirsiniz. Uygulama içerisinde bazı içerikler her ne kadar Premium üyelere özel olsa da, Mojipop’un ücretsiz kullanıcılara tatmin edici şekilde içerik sağlar. Ücretsiz olarak kullanıcılar 3 farklı emoji avatarı üretebilirler. Bazı çıkartmaları birden fazla kişi de kullanabilir. Bu şekilde Mojipop üzerinden arkadaşlarınızla birlikte olduğunuz çıkartmalar da üretebiliyorsunuz. 

iOS için Mojipop indir
Android için Mojipop indir

EMOJI Face Recorder

android cihazlar icin en iyi 5 memoji uygulamasi 3

EMOJI Face Recorder, iPhone’un Animoji özelliğine benziyor olsa da tam olarak bir Memoji üretebilirsiniz. Tek boynuzlu at, kirpi ve emojiler gibi daha pek çok seçeneği kullanarak yaratıcı içerikler hazırlayabilirsiniz. 
iOS için Emoji Face Recorder indir
Android için Emoji Face Recorder indir

AMD 2022 ilk çeyrek raporunu yayımladı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir