Android işletim sistemi bulunan akıllı cihazlar için büyük klavye uygulamaları için son derece zengin seçenekler yer alıyor. Telefonlarda büyük klavye kullanımını tercih eden kullanıcılar için özel olarak geliştirilen bu uygulamalar işinizi görecek düzeyde özelliklere sahiptir. 

Android telefonda büyük klavye uygulamaları

Huge Keyboard

29 1 1

Adından da anlaşılacağı üzere Huge Keyboard adlı mobil uygulama son derece büyük klavye tuşları ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Özellikle yaşlı kullanıcılar için uygun olan Huge Keyboard, aynı zamanda büyük parmakları olan kullanıcılar için de kolaylık sağlar. Bunun yanı sıra aynı zamanda klavyenin boyutundan memnun değilseniz uygulamanın ayarlar kısmından klavye boyutunda kendinize göre değişiklikler yapabilirsiniz. Hatta öyle ki kullanmak için birden fazla dil, emoji, karakter, ses ve titreşimi özelliklerini de destekleyen  ard adlı mobil uygulama ilginç bir şekilde, üst ve alt satırı da değiştirebilirsiniz. Çeşitli kullanım jestlerinin yanı sıra aynı zamanda uygulama çeşitli temalarda sunuyor. Klavyeler içerisinde kısaltma düzenleyiciler olduğu gibi mükemmel tahmin ve düzeltme özellikleri de yer alıyor. 

Android için Huge Keyboard indir

MessagEase Keyboard

30 1 1

Google Play Store uygulamasının açıklama kısmında da yer aldığı üzere ‘Bu aslında bir QWERTY klavye değil’. MessagEase Keyboard adlı mobil uygulama diğer normal klavye uygulamalarından biraz farklıdır. Klavye üzerinde benzersiz bir şekilde sıralanmış olan ve tüm alfabeyi de içine alan dokuz büyük tuş yer alıyor. 

İlk etapta uygulama son derece korkunç gözükebiliyor fakat uygulamaya alışmaya başladığınızda diğer klavye uygulamaları kadar kolaylık sağlar. Büyük başparmaklara sahip olan kullanıcılar için son derece uygun olan MessagEase Keyboard mobil uygulaması kelime tahminleri, temalar, makrolar, çoklu dil desteği, ses girişi ve yazı tipi değiştirme özellikleri de sunar. Android klavye uygulamaları arasında MessagEase Keyboard son derece farklıdır. 

iOS için MessagEase indir

Android için MessagEase indir

1C Big Keyboard

31

Küçük ekranlı akıllı cep telefonları ve büyük parmaklı kullanıcılar için son derece mükemmel olan 1C Big Keyboard adlı uygulama, cep telefonunuzun ekranını %100 oranında kullanır. Klavyenin boyutunu istediğiniz gibi ayarlamanız mümkündür. Her satırın ikiye bölündüğü bir QWERTY klavyedir. Uygulamanın içerisinde yer alan temalara ek olarak aynı zamanda uygulama, tuşların yazı tipi şeklini ve boyutunu değiştirmenizi sağlar. Uygula içerisinde GIF desteği bulunmuyor olsa da emoji, imleç kontrolü ve bir pano özellikleri mevcuttur.

Android için 1C Big Keyboard indir

Big Buttons Keyboard Standard

32

Simple Large Button Keyboard uygulamasına benzer şekilde, Big Buttons Keyboard Standard da emoji, otomatik düzeltme veya kelime tahmini olmayan nispeten basit kullanım özellikleri üzerine kurulu bir uygulamadır. Bunun yanı sıra aynı zamanda, uygulama tuş sesini ve titreşimi destekler ve klavye yüksekliğini de değiştirmenizi sağlar. Büyük klavye arayanlar için son derece uygun olan Big Buttons Keyboard Standard uygulamasını akıllı cihazınızda sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. 

Android içib Big Buttons Keyboard Standard indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir