Android 12 güncellemesini resmi olarak kullanıcıların deneyimine sunan şirket, realme UI 3.0 güncellemesi için net bir tarih verdi. 

Geçtiğimiz ay içerisinde GT Neo 2modelinin tanıtımını gerçekleştiren realme, Android 12 tabanlı realme UI 3.0 arayüzünün tanıtımını yapmak için hazırlıklar yapmaya başladı. Ekim ayı içerisinde tanıtımı yapılacak olan realme UI 3.0 ile sunulacak olan model belli oldu. Dün resmi bir şekilde kullanıcıların beğenisine sunulan Android 12, pek çok kişi tarafından heyecanla bekleniyor. Realme, Android 12 güncellemesini kullanıcıların deneyimine sunacağı tarihi açıkladı.

realme GT 5G, realme UI 3.0 ile üretilen ilk cihaz olacak

Arayüzünü üçüncü büyük güncelleme ile beraber gelen realme, GT 5G modelini güncellemesini ilk alacak olan cihaz olarak belirlendi. Android 12 güncellemesini kullanıcıların deneyimine sunacak olan ilk şirketler arasında yer aldığını dile getiren realme, arayüz tasarımında çeşitli değişiklikler yapacak. 8 ve 12 GB RAM seçenekleriyle tanıtımı yapılan realme GT Neo 2 modeli konu ile ilgili olan sızıntılara göre Android 12 tabanlı realme UI 3.0 ile sunulacak. realme UI 3.0 güncellemesi, 13 Ekim’de kullanıcıların karşısına çıkacak. Şirketin gelecek hafta içerisinde realme UI 3.0 güncellemesine sahip olacak olan cihaz listesini yayınlaması beklentiler arasındadır. realme GT 5G ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup, yakın zaman içerisinde daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir