Amon US konsollar için yayımlanacak. Diğer platformları geçtikten sonra 2020’nin en büyük viral video oyun fenomeni Xbox ve PlayStation konsollarına gelecek.

InnerSloth, Among US’ın artık PlayStation ve Xbox konsollarında kullanılabileceğini duyurdu. Konsol için Xbox Game Pass’in hemen kullanılabilirliğini içerir. 2020’de cep telefonlarının Nintendo Switch’i ve PC’leri ele geçirmesinden sonra meydana gelen ve uzun yıllardır var olan devasa fenomen, bu mükemmel çok oyunculu fenomenlerden biri haline geldi. İçerik oluşturucu kanalındaki yayınlardan genel halkla ara sıra oynanan oyunlara. Gelin bu sürümlerin tüm detaylarını birlikte öğrenelim.

Among US artık konsollardan da oynanabiliyor

Artık Among US’ı Xbox konsolunun dijital portalında (Xbox One ve Xbox serisi) 4,99 € (veya Xbox Game Pass’e aboneyseniz 3,99 €) karşılığında satın alabiliyoruz. Xbox Game Pass aboneleri, tüm Microsoft platformlarında ek ücret ödemeden oynayabilir. Birkaç aydır mevcut olan bilgisayarları içerir. Ancak PlayStation konsolunun (PS4 ve PS5) fiyatı 3,99 €. Xbox Game Pass Ultimate modunu kullanıyorsanız bulutta da oyun oynayabilirsiniz (Xbox Cloud Gaming).

Among Us’ın PlayStation platformunda çıkış tarihi sızdırıldı       

PS4 ve PS5’te çevrimiçi oynamak için PS Plus’a ihtiyacınız var, ancak Xbox’ta çevrimiçi oyunlar oynamak için Xbox Live GOLD’a ihtiyacınız var. InnerSloth’un açıkladığı gibi, Among US‘ın PlayStation sürümünün Nintendo Switch PC’lerde ve cep telefonlarında zaten mevcut olan çapraz oynamayı kullanmasını önlemek için hesaplarınızı bağlama seçeneğine sahipsiniz.

Mevcut Xbox hesabınızı bağlayabileceksiniz. PlayStation ve Xbox sürümleri, bilim adamları, mühendisler, koruyucu melekler ve taklit dönüştürücüler için yeni roller de dahil olmak üzere en son yeni özellikleri içerir.

Among US mobil, PC, Nintendo Switch, Epic Games Store ve PC için Xbox Game Pass üzerinden satın alınabilir. 15 Aralık’tan itibaren PS4, PS5, Xbox One, Xbox serisi PS ve Xbox mağazalarında mevcut. Konsollar için Xbox Game Pass içerir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir