Among Us'ın PlayStation platformunda çıkış tarihi sızdırıldı         - Haberler - indir.com

Among Us'ın PlayStation platformunda çıkış tarihi sızdırıldı        

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-05 10:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Yapılan yeni bir sızıntı ile birlikte Among Us’un PlayStation için çıkış tarihi belli oldu.

Uzun zamandan beri InnerSloth tarafından geliştirilen Among Us oyunu için önemli bir gelişme yaşandı. Oyunun ne zaman piyasaya çıkacağı net olarak bilinmezken, yapılan yeni bir sızıntı oyunu çıkış tarihine dair önemli bir bilginin açığa çıkmasını sağladı

Among Us karakterine benzeyen nugget 100 bin dolara satıldıAmong Us karakterine benzeyen nugget 100 bin dolara satıldı

Among Us için detay paylaşılmamıştı! 

Daha önce gerçekleştirilen özel bir tanıtım ile birlikte Among Us için pek çok detayı aktaran geliştirici firma, oyunun ilk olarak Xbox One ve Xbox Series’te yer alacağını söylemişti. Bu açıklamalar her ne kadar Xbox kullanıcılarını memnun etse de PlayStation kullanıcılarında da beklenti yaratmıştı. Zira Among Us’ın PlayStation 4 ve PlayStation 5’te yer alacağı net olarak açıklansa da oyunun çıkış tarihine yönelik hiçbir detay verilmemişti.

Among Us PlayStation’a ne zaman gelecek?

Twitter’da dün PlayStation Game Size adlı hesap üzerinden yeni bir paylaşım yapıldı. Twitter üzerinden yapılan sızıntıda Among Us adlı oyunun PlayStation için veri tabana eklendiği belirtildi. Mevcut veritabanı üzerinden yapılan incelemelerde ise oyunun çıkış tarihi olarak 31 Ağustos 2021 görülüyor. Bu bakımdan Sony tarafından veritabanı üzerinden yapılan düzenleme ile birlikte oyunun piyasaya çıkış tarihi netlik kazanırken mevcut durum oyuncularda da büyük bir sevinç yaratmayı başardı. Konsollar için özel olarak geliştirilen ve farklı özellikler ile sunulan Among Us, bu bakımdan konsol oyuncularının özel bir ilgi gösterdiği oyun.  Ratchet and Clank görünümü, şapka ve evcil hayvan gibi içerikler ile zenginleştirilen Among Us, en popüler konsol oyunlarından olmaya aday durumda.

Oyun için yapılan resmi açıklamalarda ise oyunun özellikle çapraz oyun platformu desteği alacağı belirtilmişti, Bu bakımdan oyuncular farklı cihazlar üzerinden birbiriyle oyun oynayabilecek. Üstelik platformlar arasında hesap geçişi kolay bir şekilde yapılabilecek.

Among Us özellikleriyle dikkat çekiyor!

Among Us, bir uzay gemisinde geçiyor ve hikayeye göre mürettebat içerisinde sahtekarlar da bulunuyor. İki farklı grubun birbirine karşı mücadelesini içeren oyunda, iki gruba da çeşitli görevler tanımlanıyor ve bu görevlerin hızlı bir şekilde yerine getirilmesi gerekiyor.



PAYLAŞ