Son dönemin en popüler oyunlarından birisi olan Among Us oyununda son zamanlarda ortaya çıkan bir ile oyuncuların sinirini bozmaya devam ediyor. Eric Loris adlı bir oyuncu tarafından geliştirilen söz konusu bu hileye ise geliştirici ekip bir çözüm yolu buldu. Oldukça popülerlik kazanan ve patlayan bir başka oyun Fall Guys ile beraber oyun dünyasını adeta domine eden Among Us, içerisinde çeşitli hileler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu hileler oyuncuların canını sıkıp oynayış deneyimlerini etkilerken, söz konusu hilelerden biris de Eris Loris adlı kişinin oyundaki sohbette sürekli olarak aynı mesaj atmasına sebep oluyor. Oyundaki sohbetin bu şekilde dolması, oyuncuların oynayamamasına sebep oluyordu.

Eris Loris’in geliştirdiği söz konusu hile Among Us odalarına bot oyuncular sokarak oyuncuların sohbet penceresinden Eris Loris’e abone olmalarını ifade ediyordu. Hem Twitch hem de YouTube bağlantısını paylaşan Loris, diğer yandan oyuncuları cihazlarına erişmek ve telefonu patlamak gibi tehditler ediyor.

Among Us, sinir bozucu hileye çözüm buldu

1 1607765996

Oyuncuları oldukça bıktıran Eris Loris hilesi için Among Us geliştiricileri bu botları oyunda görülmeye başladıktan sonra InnerSloth, sorunu fark ettiklerini söyleyerek oyuncuları özel odalarada oynamaya davet etmişti. Daha sonra ise Among Us geliştiricilerinden birisi Forrest Willard, bir duyuru yaparak sunucuda güncelleme yaptıklarını ifade etti. Botların üstesinden de geleceği söylenen bu güncelleme sonrasında Eris Loris’in botları hakkında oyunculardan herhangi bir şikayet gelmedi.

Diğer yandan hilenin geliştiricisi olan Eris Loris ise bir açıklama yaptı. Eris; Eğer bir oyun hakkında endişeleniyorsanız ve oyunu 3 dakika boyunca oynayamadığınız için internette rastgele birisini beğenmiyorsanız bu çok aptalca.’ İfadelerini dile getirdi. Diğer yandan oyunların sunucularının bir bot hilesine karşı bile ne kadar savunmasız olduğu da ortaya çıkmış oldu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir