AMD, yeni nesil ekran kartlarını 3 Kasım’da tanıtacak. AMD, yaklaşmakta olan Radeon RX 7000 grafik kartlarını gizli tutmak için mükemmel bir iş çıkardı. Mevcut tek somut bilgi Navi 31, Navi 32 ve Navi 33 GPU’ların teknik özellikleri hakkında konuşuyor, ancak güçlendirecekleri grafik kartları hakkında hiçbir şey yok. Üretken AMD sızıntısı Greymon55 artık RDNA 3 hakkında bazı taze bilgilere sahip ve Team Red hayranları için temiz bir nefes olarak geliyor.

AMD hisseleri düştü.

AMD Radeon RX 7900 XT özelikleri.

Greymon, AIB’lerin laboratuvarlarında RDNA 3 ile güçlendirilmiş grafik kartlarını test etmeye başladığını söylüyor. Amiral gemisi Navi 31 GPU’nun rasterleştirmede Navi 21’den yaklaşık 2 kat daha hızlı olduğu bildiriliyor. Raytracing performans iyileştirmeleri, önceki nesil muadillerine göre “2 kattan fazla” kat daha fazla yıldızdır. Ne yazık ki, sızıntı kaynağı, söz konusu Navi 21 grafik kartının Radeon RX 6900 XT veya RX 6950 XT olup olmadığını belirtmedi. Greymon, Radeon RX 7000 serisinin referans panosunun TBP’sini “harika” olarak nitelendirerek güç açısından verimli olacağını da ekliyor.

Son söylentilerden sonra, AMD’nin üst seviye grafik kartlarında geleneksel üç PC ile güç PIN tasarımını kullanmaya devam edeceğini ve maksimum gücü 450 W ile sınırlayacağını öne sürdü. görüldü. AMD, bu nesil güç verimliliği tacını kazanmaya hazır olsa da, daha önceki bir sızıntı, ham performans açısından Ada Lovelace’a bir mum tutamayacağını söyledi. AMD, SKU’ları doğru fiyatlandırdığı sürece önemli olmamalı. Radeon RX 7900 için 999 ABD Doları fiyat etiketi bile GeForce RTX 4080 ve RTX 4090 karşısında kabul edilebilir sayılacak.

Ne yazık ki, 2022’de kısıtlı bir bütçeye sahip kişiler için çok az şey var çünkü yıl sonuna kadar satın alınacak tek mevcut nesil grafik kartları Radeon RX 7900 XT, Radeon RX 7800 XT, GeForce RTX 4090 ve GeForce RTX 4080 olacak. Alternatif olarak. şimdi büyük indirimlerle mevcut olan son derece indirimli önceki nesil modeller satın alınabilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir