Amazon, bir önceki modele göre ekran özelliklerinin iyileştirildiği yeni Kindle e-okuyucu modelini tanıttı. Modelin satış fiyatı 99 dolar.

Kindle modelleriyle büyük ilgi gören Amazon, yeni bir model daha tanıttı. Önceki modele göre ekran özellikleriyle ön plana çıkan yeni Kindle, üstelik önemli yükseltmelere rağmen sadece 10 dolar farkla 99 dolara satılıyor.

Amazon’dan uygulama mağazalarının komisyon bedeline karşı hamle

Amazon’un yeni Kindle modelinin özellikleri neler?

amazon yeni kindle e okuyucusunu duyurdu 1

Yapılan tanıtıma göre yeni modelin ekran özellikleri, 140 dolara satılan Kindle Paperwhite ile aynı düzeyde. Bu bakımdan kullanıcıların yeni model ile çok daha iyi okuma deneyimi elde edebilmesi mümkün. Önceki modelde yer alna 8 GB depolama alanını iki katına çıkaran şirket, 16 GB depolama alanıyla daha özgür bir kullanım sunuyor. Binlerce kitabın depolanabileceği cihazda, arka ışık gibi yeniliklere de sahip. Okuma konusunda daha rahat etmek isteyenlere yenilikler sunan Amazon yeni Kindle modelinde beyaz dengesini turuncu renge dönüştürecek ton değiştirme seçeneği bulunuyor.

Yeni USB-C şarj cihazı ile desteklene yeni Kindle, önceki modellere göre muhtemelen daha fazla satacak. Yeni modelin tanıtımının sonunda Kindle Kids adı verilen model de tanıtıldı. Çocuklara yönelik geliştirilen bu cihaz, çocukların kitap okuma alışkanlığını destekleyecek özeliklere sahip. Salı günü itibariyle ön siparişe çıkan yeni modeller, reklamlı seçenekle 99,99 Dolara, reklamsız seçenekle 119,99 Dolara satın alınabilecek.

Standart siyah rengin yanı sıra mavi renk seçeneğinin de eklendiği Kindle için şirketin, kullanıcıları cezp edecek yeniliklere yer vermesi dikkat çekiyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir