Amazon, yeni PS5 ve Xbox Series X satış sistemlerini deniyor.Bu sistem davetiye ile alışveriş yapmayı mümkün kılıyor.

Sony, PS5’te sesli komutlar üzerine çalışıyor

Sony PS5 harika bir oyun deneyimi vaat ediyor. Ancak, tedarik zinciri kısıtlamaları nedeniyle ancak son zamanlarda tedarik sorunları yaşadı. Bu, satıcıya orijinal fiyata eklemek için harika bir fırsat verir. Tüm bu sorunların üstesinden gelmek için Amazon, meraklıların PS5’i almasına gerçekten yardımcı olacak yeni bir sistem oluşturdu.

iOS için iPhone indir

PS 5 için davetiyeli bir sipariş deneyimi başlıyor

Amazon, yüksek talepli, düşük teklifli ürünler için davete dayalı yeni bir sipariş yöntemi tanıttı. Şirket, yeni sistemin amacının kıtlığı önlemek ve yüksek talep gören sınırlı miktarlardaki ürünlerin fiyatını artırmak olduğunu söyledi.

Amazon, önce hesabınızın önceki satın alma geçmişini ve hesabınızı ne zaman oluşturduğunuzu kontrol eder. Tamamlandığında, değerlendirme aşamasında davet taleplerini gözden geçirecektir. Amazon, sahte veya robot profili olmadığınızdan emin olmak için davetiyeyi kontrol edecektir.

Yeni sistem PlayStation 5 ve Xbox Series X oyun konsollarından başlayarak Amerika Birleşik Devletleri’nde piyasaya sürülecek.Amazon’da tüketici ilişkileri başkan yardımcısı Llew Mason açıklama yaptı. Açıklama aşağıdaki gibidir:

Müşterilere düşük fiyatlar, geniş seçenekler ve hızlı teslimat sağlamak için her gün çok çalışıyoruz. Bu, müşterilerin ilgilendikleri ürünleri, kötü aktörlerin onları çok daha yüksek bir fiyata alıp satma endişesi duymadan satın alabilecekleri bir alışveriş deneyimi geliştirmeyi içeriyor.

Sistem nasıl çalışır?

Yeni sipariş seçeneği, müşterilerin ek ücret ödemeden ürün ayrıntıları sayfasında bir satın alma daveti talep etmelerine olanak tanır. Ancak, Amazon hesabı olan her müşteri ürünü satın almak için bir davetiye gönderir. Davetiye istemek için şu adımları izleyin:

  • İlk olarak, Amazon PS5 ürün sayfasına gidin.
  • Ardından, şimdi satın aldığınızda Sepete Ekle seçeneklerinden biri olan Davet Talebi seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneğe tıklayın. Davetiniz kabul edilirse, ürünü nasıl satın alacağınıza ilişkin talimatları içeren bir e-posta alacaksınız. Bu e-posta, satın alma işleminizi tamamlamanızın ne kadar süreceğine ilişkin bilgileri içerecektir.

Peki, siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir