Amazon Prime Gaming The Elder Scrolls III Morrowind oyununun 2 Şubat’tan itibaren, Prime Gaming aboneleri için tamamen ücretsiz olacağını duyurdu. 2002’de piyasaya sürülen Morrowind, serinin genel başarısına için en çok katkıda bulunan Elder Scrolls oyunu olduğu bilinmektedir.

strongamazon prime gaming elder scrolls iii oyununu ucretsiz verecekstrong

Bu serinin en önemli yönlerinin çoğu Morrowind’de ortaya çıktı ancak daha sonra The Elder Scrolls IV Oblivion ve The Elder Scrolls V Skyrim gibi başlıklarla daha da popüler oldu. Amazon Prime Gaming’in Bethesda ile yaptığı bu anlaşmayı daha güzel hale getiren başka bir unsur da Prime Gaming’e eklenecek, Morrowind oyunu 20 yıldır var olmasına rağmen hala oldukça rağbet görüyor, bu yüzden bu Prime Gaming rotasyonuna dahil edilmesi Amazon Prime kullanıcılarını sevindiren bir haber olarak karşımıza çıkıyor.

Morrowind’in Yılın Oyunu Sürümü’nün Prime Gaming’de bulunacak olması, oyun severleri daha da sevindiriyor. Üstelik sadece ana oyun değil ana oyun üzerine yapılan bütün gelişmeler de Amazon Prime Gaming’de ücretsiz olarak mevcut olacak. Morrowind’e ek olarak, Prime Gaming’de sekiz oyun daha ücretsiz olarak sunulacak. Bu oyunlar:

·       Onsen Master

·       Aerial Knight’s Never Yield

·       Divine Knockout

·       One Hand Clapping

·       BATS Bloodsucker Anti-Terror Squad

·       Space Crew Legendary Edition

·       Tunche

·       Space Warlord Organ Trading Sim

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir