E ticaret devi Amazon’un en büyük alışveriş etkinliği olan Prime alışveriş festivali başladı. Yüzlerce üründe gerçekleşecek olan indirimlerin olacağı Prime alışveriş etkinliğinin Prime üyelere özel birçok üründe fırsat fiyatlar olacağını belirtelim. Amazon tarafından başlatılan bu etkinlik 25 Temmuz’a kadar devam edecekken, festival boyunca Prime üyeleri, sadece yılın en büyük indirimlerinden faydalanmanın yanı sıra birçok deneyim yaşama imkanına da sahip olacaklar. Hediye ürünler ve Amazon Hediye Kartları yakalama şansına da erişecekler.

Amazon Prime alışveriş festivali başladı

amazon prime alisveris festivali basladi

Etkinlikte olacak olan binlerce indirimin yanı sıra, müşterilerin faydalanabileceği bazı avantajlar ise şunlar olacak.

  • Türkiye’nin ilk Formula 2 yarış pilotu Cem Bölükbaşı ile pistte hız denemesi,
  • Beşiktaş’ın unutulmaz futbolcusu Pascal Nouma ile tek kale maç
  • Restoran eleştirmeni Vedat Milör ile öğle yemeği yeme şansı,
  • Ünlü müzisyen Murat Dalkılıç ile stüdyoda şarkı söyleme ve ses koçluğu seansı,
  • YouTube içerik üreticisi Hakan Bardak (Mendebur Lemur) ile son teknoloji ürün denemesi ve YouTube videosu konukluğu,
  • Ünlü moda fenomeni Yasemin Ögün (modatutkusu) ile stil danışmanlığı ve butiğinden seçilen parça hediyesi
  • “Filme Gitmeden Önce” YouTube kanalından Cem Başak ile Prime Video’da yayınlanacak yeni bir dizinin ilk bölümünü izleme.

Konu hakkında Amazon Türkiye Ülke Genel Müdürü Richard Marriott “Prime Alışveriş Festivali ile Prime üyelerimize bir hafta boyunca kaçırılmayacak indirimler ve özel deneyimler sunuyoruz. Bu dönemde Prime üyeleri, amazon.com.tr‘de elektronikten oyuncağa, güzellikten dekorasyona yüz binlerce üründe kaçırılmayacak indirimlerden faydalanabilecek. Bu haftayı gerçek bir festivale döndürmek için de, müşterilerimize sadece hayallerindeki ürün ve indirimleri değil, ünlü isimlerle tanışıp birlikte zaman geçirmek gibi hayatlarında ancak bir kez yakalayabilecekleri fırsatları da kazanma şansını sunmak istedik. Yılın en büyük alışveriş etkinliği olan Prime Alışveriş Festivali’nin, herkese unutmayacağı güzel deneyimler ve keyifli anlar yaşatmasını diliyorum” sözlerini dile getirdi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir