Amazon Prime üyeliğinizi nasıl iptal edeceğinizi bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. Amazon Prime üyeliğinizi nasıl iptal edeceğinizi adım adım anlattık.

 Amazon Prime aboneliğinizi nasıl iptal edeceğinizi bilmiyorsanız doğru yere geldiniz. Amazon Prime, kullanıcılarına birçok ek hizmeti ücretsiz olarak sunuyor. Bunlara ücretsiz gönderim, akış, ücretsiz oyunlar ve daha fazlası dahildir. Peki, Amazon Prime üyeliğinize devam etmek istemiyorsanız ne yapmalısınız? Amazon Prime üyeliğinizi adım adım nasıl iptal edeceğinizi aşağıda detaylı bir şekilde açıkladık.

Amazon Prime nedir?

Bir Amazon Prime üyesi olarak, uygun ürünlerin hızlı ve ücretsiz teslimatı ile Prime Delivery, özel ve ödüllü Prime Original serileri, diğer popüler filmler ve TV dizileri ile Prime Video, Prime üyeleri için özel video avantajları ve Prime üyelerine özel video avantajları ve daha birçok ayrıcalıklara erişebilirsiniz.

Yüzbinlerce uygun ürünü Türkiye’deki geçerli bir adrese ek ücret ödemeden kargolama seçeneği, Türkiye’de uygun ürün ve adreslere verilen siparişlerde ek ücret ödemeden kargo seçeneği sunulur. Bu sayede en popüler oyunlara ekstra ücret ödemeden sahip olabilir ve sınırsız sayıda oynayabilirsiniz.

Amazon Prime fiyatı nedir?

Amazon Prime, ücretli bir sisteme ev sahipliği yapıyor, ancak Amazon Prime’ın keyfini 30 gün boyunca ücretsiz olarak çıkarabilirsiniz. Memnun kalırsanız, yukarıdaki tüm avantajlardan ayda sadece 7,90 Türk Lirası karşılığında yararlanabilirsiniz.

Amazon Prime Gaming nedir?

Amazon’un fiyatlandırma politikası ülkemizdeki diğer hizmetlere göre kabul edilebilir düzeydedir. Değişken döviz kurları birçok şirketi fiyatlarını güncellemeye zorlasa da Amazon şu anda Türk kullanıcılarına en uygun fiyatı sunarak öne çıkıyor.

Amazon Prime aboneliğimi nasıl iptal ederim?

  • Prime Üyelik Yönetimi sayfasına giriş yapın
  • Amazon Prime ücretli aboneliğinize veya ücretsiz deneme aboneliğinize bağlı olarak aşağıdakilerden birini yapın:

Ücretli aboneliğinizden çıkmak için; sayfanın sağ tarafındaki Abonelikten Çık’a tıklayın. Ücretsiz Gönderim ve Prime Video dahil olmak üzere Amazon Prime ayrıcalıklarından yararlanmayan ücretli üyeler tam bir geri ödeme almaya hak kazanırsınız.

Ücretsiz denemenizi iptal etmek için; sayfanın sağ tarafında Ücretsiz Denemeyi İptal Et veya Devam Etme’yi tıklayın. Deneme Tamamlama ve Ücretsiz Deneme Uygunluğu’nu seçerseniz, ücretsiz deneme sona erene kadar ayrıcalıklarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Daha sonra üyeliğiniz sonlandırılacak ve kartınızdan ücret alınmayacaktır.

Amazon Prime üyeliğinizi sonlandırmak veya ücretsiz denemeyi iptal etmek kolaydır. Amazon Prime aboneliğinizi Hesabım sayfasındaki Ayarlar’a giderek iptal edebilir edebilirsiniz. Ya da direk ücretsiz deneme süresinden yararlanabilirsiniz.

Aboneliğinizin otomatik olarak yenilememesi için üç gün öncesine kadar bir yenileme hatırlatma e-postası talep edebilirsiniz. Bunun için sol üst köşedeki “Üyeliği Yönet” açılır menüsünden “Yenilemeden Önce Hatırlat” butonuna tıklayın. Yenileme tarihi sonraki üç gün ise bu hatırlatma seçeneği kullanılamaz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir