Amazon Prime Gaming nedir? - Haberler - indir.com

Amazon Prime Gaming nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-17 15:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Amazon, 15 Eylül 2020 tarihinden itibaren Amazon Prime abonelik sistemini Türkiye'de erişebilir hale getirdi. Bunun yanı sıra daha önce Twich Prime olarak bilinen Amazon Prime Gaming sistemini de kullanıcıların beğenisine sunacak. Peki Amazon Prime Gaming nedir? Nasıl kullanılır? Amazon, geçtiğimiz senelerde gün yüzüne çıkardığı abonelik sistemi Amazon Prime ile beraber dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Türkiye'de bugüne kadar direkt olarak erişim sağlanamayan Prime üyeliği, Eylül 2020 itibariyle artık Türk kullanıcılar için de kullanılabilir hale geldi. Bununla birlikte ücretsiz oyunlara ve Twitch aboneliğine sahip olabileceğiniz Amazon Prime Gaming de aktif hale geldi.

Amazon Prime Gaming nedir?

Amazon, Prime adını verdiği abonelik sistemini açıkladığında Twitch Prime servisini de açıklamıştı. Bu abonelik sistemi, profesyonel ve profesyonel olmayan oyuncuların yayın yapmış olduğu Twitch platformunda yayın izleyen kişilere bazı ayrıcalıklar sunuluyor. Bugün itibariyle Twitch Prime, yerini Prime Gaming’e bıraktı. Amazon Prime Gaming, oyunseverleri mutlu edecek birçok özelliğe sahip. Amazon Prime Gaming üyeliğini satın aldığınızda gerek Twitch’te gerek Amazon alışveriş sitesinde çok fazla ayrıcalığa erişebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra Amazon Prime Gaming üyeleri, her ay yenilenen ücretsiz oyun rotasyonuna da erişim sağlayabiliyor olacak. Yani Prime Gaming üyeliğini aldığınız zaman hem Twitch hem Amazon’da ayrıcalıklara sahip olabileceksiniz.

Amazon Prime Video üyeliği nasıl açılır?Amazon Prime Video üyeliği nasıl açılır?

Amazon Prime Gaming kullanıcılara neler sunuyor?

Seçtiğiniz yayıncılara Twitch üzerinden ücretsiz abonelik,

Twitch’te özel rozet, sohbet renkleri ve ifadeler,

Her ay yeni bilgisayar oyunları,

GTA V, FIFA, LOL gibi popüler oyunlarda oyun içi paketler,

Prime Gaming'in avantajlarına ek olarak Amazon Prime'ın avantajları;

Amazon.com.tr üzerinden özel indirimlere erken erişim

Sınırsız ücretsiz kargo teslimatı,

Prime Video dizi ve film platformu.

Amazon Prime Gaming aboneliği yaptırdığınız zaman her ay ücretsiz bir şekilde Twitch üzerinde sevdiğiniz yayıncılara abone olabiliyorsunuz. Bununla beraber Twitch'te özel bir rozete sahip oluyorsunuz ve sohbetteki renginizi de değiştirebilir ve özel ifadelere de erişim sağlayabilirsiniz. Bunlara ek olarak Amazon Prime Gaming, kullanıcıları için her ay ücretsiz oyunlar dağıtıyor ve GTA V ve LOL gibi popüler oyunlarda kullanıcılarına oyun içi eşyalar veriyor. Abonelik işlemini yaptığınızda Amazon Prime altındaki tüm hizmetlere de erişim sağlayabiliyorsunuz. Bunlara örnek olarak Amazon üzerindeki alışverişlerinizde sınırsız ücretsiz teslimat seçeneklerini de değerlendirebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra oyun ve elektronik cihazlarda özel indirimlere erken erişim sağlayabilirsiniz. Bir başka Prime hizmeti olan Prime Video servisini kullanıp HD yayınlara erişebilirsiniz. Kısaca Amazon Prime Gaming aboneliği alıp birçok servisi ayağınıza getirebilirsiniz.

Amazon Prime Gaming’in bu ay sunduğu ücretsiz oyunlar

Trüberbrook

SNK 40th Anniversary Collection

Metal Slug 2

Sengoku 3

King of the Monsters

Ironclad

Shock Troopers: 2nd Squad

Baseball Stars 2

The King of Fighters 2002

Samurai Shodown II

Blazing Star

Pulstar

Art of Fighting 2

Fatal Fury Special

The King of Fighters 200

Shaq Fu: A Legend Reborn

Warsaw

Dead in Vinland

NeuroVoider

Dungeon Rushers

Blazing Chrome

Chroma Squad

Treachery in Beatdown City

Amazon Prime Gaming nasıl kullanılır?

Amazon Prime sayfasına gidin ve Prime abonelik işlemlerini yapacağınız alanı açın.

Amazon Prime üyeliğinde Prime Gaming dışında Prime Video, ücretsiz hızlı kargo, kampanya bildirimleri de bulunuyor

Gerekli talimatları tamamladıktan sonra Prime Gaming sayfasına giderek ücretsiz oyunlarınızı ve oyun içi eşyalarınızı alabilirsiniz.

Twitch’te ücretsiz aboneliğe erişebilmek için Twitch ve Amazon Prime hesabınızı birbirine bağlayın.

Amazon Prime Gaming fiyatı

Amazon Prime abonelik servisi, Türkiye’de fazlasıyla uygun bir fiyatla erişime açıldı. Prime Gaming üyeliğini de içerisinde barındıran Amazon Prime üyeliği, yalnızca 7.90 TL gibi oldukça uygun ve bir o kadar da şaşırtıcı bir fiyat etiketiyle satın alınabiliyor. Bunun yanı sıra ilk Prime Gaming deneyiminden emin değilseniz ve denemek istiyorsanız, 30 günlük ücretsiz abonelikle Prime Gaming aboneliğini deneyebiliyorsunuz. Dilediğiniz zaman üyeliği iptal edebilirsiniz. Eğer 30 gün içerisinde aboneliği iptal ederseniz, herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz.


Amazon Prime şok fiyatı ile Türkiye’de!Amazon Prime şok fiyatı ile Türkiye’de!
Amazon Prime üyeliği nasıl açılır?Amazon Prime üyeliği nasıl açılır?
Amazon Prime Video’nun Türk dizisini yapay zeka yönetecekAmazon Prime Video’nun Türk dizisini yapay zeka yönetecek

PAYLAŞ