Geçtiğimiz gün Amazon Prime’ın 2 aylık ücretsiz abonelik sunacağı kampanyası ortaya çıkmıştı. Şimdi ise bu kampanya ile beraber League of Legends oyuncuları için 9 ücretsiz oyun kostümü sunuyor. Bu içeriğimizde ise kostümü nasıl alabileceğinizden bahsedeceğiz. 9 kostümün ikisi şuan alınabilir olurken, kalan yedisi ise önümüzdeki hafta erişilebilir olacak. Geçtiğimiz gün Amazon Prime’ın Mastercard logosu bulunan kullanıcılara özel 2 ay ücretsiz kullanabileceğiniz ortaya çıkmıştı. Mastercard logonuz olmayan bir kartınız ile ise 1 ay boyunca ücretsiz Amazon Prime erişiminiz bulunuyor. Prime Gaming kapsamında League of Legends oyunu için kostüm kazanabileceksiniz.

Amazon Prime’ın oyuncular için sunduğu avantajlar noktasında Prime Gaming’de belli aralıklar ile League of Legends için bir “Rastgele Dış Görünüş Parçası Jeton’a” sahip olabileceksiniz. League of Legends hesabınız ile Prime Gaming hesaplarınızı bağlayarak bu kampanyaya katılabilecek ve 1-2 hafta gibi bir sürede rastgele bu kostümlere erişebileceksiniz. Eğer şuan Amazon Prime’a abone olursanız, siz abone olmadan yayınlanan 2 gizemli dış görünüş parçasına da erişebilirsiniz. 29 Mart tarihine kadar ise 9 tane gizemli dış görünüş parçası dağıtılacağı belirtiliyor. Toplamda ise 9 League of Legends şampiyon kostümüne ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

League of Legends kostümleri nasıl alınır?

1 1611131546
  • Ücretsiz olarak League of Legends kostümünü almak istediğiniz zaman ilk olarak buraya tıklayarak Amazon Prime’a abone olmanız gerekiyor. Zaten aboneliğiniz var ise giriş yapabilirsiniz.
  • Amazon Prime’a abone olma adımından sonra buradaki link üzerinden Prime Gaming’e erişin.
  • Prime Gaming’de bulunan Oyun içi Ganimet ve Daha Fazlası bölümünden “League of Legeds 2.Dış görünüş parçası kullanılabilir” seçeneğine tıklayın.
  • Gelen bölümden sonra daha önceden erişilebilir olan 2 gizemli dış görünüş parçasından ilkine basın.
  • Gelen bölümde açılan pencereden League of Legeds hesabınızı Amazon Prime’a bağlayın.
  • Tüm bu adımları tamamladıktan sonra iki rastgele kostüm parçacığı oyun içinde Ganimet sekmesine dahil olacaktır.
  • Bu jetonları açarak kostümlere sahip olabilirsiniz.

Amazon Prime aboneliği ile beraber Prime Video ve Prime Gaming avantajlarından yararlanabilirsiniz. Bu aboneliğin 7.90 TL fiyata sahip olduğunu belirtelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir