Amazfit giyilebilir ürünlerine yeni bir ürün daha ekleniyor. Amazfit GTS 2 Mini olarak adlandırılan ürün, 3 yeni rengi ve yeni özellikleriyle dikkat çekiyor. Tanıtımlara göre yeni ürünler; siyah, pembe ve yeşil renklerle gelecek. Yeni ürün, 11 Nisan tarihi itibariyle satışa çıkacak.

Amazfit GTS 2 Mini özellikleri neler?

Akıllı saatte eski sürümdeki 70’in üzerinde spor moduna kıyasla 68 spor modu bulunuyor. GTS 2 Mini olarak geliştirilmesi nedeniyle bazı özelliklerin kırpıldığı üründe snowboard gibi etkinliklerde herhangi bir takip desteği bulunmuyor. Bu küçük değişikliklerin dışında akıllı saatin diğer özellikleri eski sürümleriyle benzer. Amazfit GTS 2 Mini’de 354 x 306 piksel çözünürlük ve 301 PPI piksel yoğunluğuna sahip 2.5D kavisli 1.55 inç AMOLED ekran, 450 nit parlaklık, 80’den fazla saat ara yüzü ve 60’tan fazla farklı desen yer alıyor. Üstelik cihazda Her Zaman Açık Ekran (AOD) özelliği de var.

8,95 mm kalınlığa sahip olan üründe, alüminyum alaşım kullanılmış. 19.5 gram ağırlığıyla kolay bir kullanıma sahip olan model, kalp atış hızını takip ediyor. BioTracker 2 PPG sensörünün dışında üründe yer alan diğer sensörler ise şöyle; hareket hızlandırma sensörü, jiroskop sensörü, jeomanyetik sensör, ortam ışığı sensörü, SpO2 sensörü ve titreşim motoru. Akıllı saatte sunulan diğer özellikler, uyku kalitesi, kadın döngüsü izleme ve yerleşik bir Amazon Alexa asistanı. Nefes takibi ve egzersiz yapmak isteyenler için özel nefes modu da cihazda yer almış durumda.

Batarya ve kullanımda ise saatin tek bir şarjla minimum 7 gün maksimum 21 günlük bir kullanım sunacağı belirtildi. Bildirimler, çağrı uyarıları, kamera, müzik kontrolü gibi tüm akıllı saat özelliklerini destekleyen yeni üründe 5ATM su geçirmezlik ile dayanıklılık sağlanıyor.

Amazfit GTS 2 Mini kaç para olacak?

11 Nisan tarihi itibariyle satışa çıkacak olan ürün öncelikle Hindistan gibi ülkelerde yer alacak. Daha sonrasında ise markanın satış yaptığı tüm bölgelerde satılacak. Cihazın ortalama 50 dolarlık bir etikete sahip olması bekleniyor. Ürünle ilgili özel lansmana yer verilmesi de gündemde.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir