Amazfit son zamanlarda yeni akıllı saatlerin üretimini ciddi anlamda hızlandırmıştı ki merakla beklenen Amazfit Falcon sonunda kullanıcıların karşısına çıkarıldı. Saat, yükseltilmiş bir ATM su geçirmezliği ve daha üstün bir yapı sunarken, aynı zamanda şirketin bugüne kadarki en pahalı akıllı saati olma özelliğine sahip.

Türkiye’ye gelme ihtimali olan Amazfit Band 7 tanıtıldı

Amazfit’s Falcon, Amazfit T-Rex 2’nin bir üst versiyonu olan Amazfit Falcon, titanyum kasa ve safir cam ile geliyor. Bu saate daha sağlam yapı sunarak onu Apple Watch Ultra’nın 5ATM su geçirmezliğini bile geride bırakan 20ATM derecesine eriiltiriyor. Şirket Amazfit, Falcon’un dalış veya jet ski gibi yüksek hızlı deniz suyu sporları için uygun olduğunu söylüyor.

Amazfit Falcon özellikleri

Amazfit Falcon
Amazfit Falcon

MIL-STD-810 veya askeri sınıf sertifikalarının yanı sıra saat dayanıklılık testlerinde 70 °C ila -40 °C (158 °F ila -40 °F) çalışma sıcaklığı aralığını da korumayı başardı. Ekstra korumaya rağmen, bir önceki modele göre biraz daha hafif ve daha ince olan Amazfit Falcon’un dokunmatik AMOLED ekranı 1,28 inç genişliğinde ölçülür ve 1000 tepe parlaklığına kadar ulaşabiliyor. 

Yaklaşık 150 artı spor modu destekleyen saatin kalp atış hızı kemerleri ve bisiklet güç ölçerler dahil olmak üzere harici aksesuarların uyumluluğu da onaylandı. Daha da önemlisi, saat, verileri Apple Health, Strava, Adidas, Relive ve Google Fit gibi üçüncü taraf uygulamalarla senkronize edebiliyor.

7/24 kalp, kan oksijeni ve stres izleme özelliğine sahip olan saatin VO2 Max ve uyku takibi de mevcuttur olsa da ancak sesli arama ve komut için mikrafon eskiği olduğunu da belirtmek gerek. Tek renk seçeneğiyle satışa sunulan Amazfit Falcon ABD’de de 500 dolar fiyat etiketiyle satışa çıktı. Cihazın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir