Tam 18 günlük pil ömrü sunan Amazfit Band 7 modelinin teknik özellikleri ve fiyatına dair detaylar ortaya çıktı. Akıllı saatler ve akıllı bilekliklere olan ilgi artmaya devam ediyor. Özellikle pazarda lider olan Apple’ın fiyatlandırmasından ötürü kullanıcılar daha uygun fiyatlı saat ve bileklikleri tercih ediyorlar. Çinli üretici Xiaomi bu alanda Mi Band serisi ile bir ivme yakalamışken, oldukça yoğun bir kullanıcı kitlesine de ulaşmış durumda. Şimdi ise pazarda dikkatleri çekecek olan Amazfit Band 7 modelinin fiyat ve özellikleri ortaya çıktı. Amazfit markası adı altında çıkacak olan Band 7 adlı bu akıllı bileklik, özellikleri bakımından pazarda adından söz ettireceğe benziyor. Modelde 1.47 inç büyüklüğünde AMOLED panel yer alırken bu panel 194×368 piksel çözünürlüğünde dikdörtgen bir yapı ile geliyor.

Amazfit Band 7 özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

amazfit band 7 ozellikleri ve fiyati belli oldu

Ekran noktasında 500 nit parlaklık ile güneş altında bile görünmesi sağlanacakken, cihaz 7/24 kalp atış hızı takibi, stres izleme ile uyku takibi gibi birçok özellik ile geliyor. Modelde otomatik egzersiz algılama seçeneği ile 100’den fazla spor modu bulunuyor. 5 ATM suya dayanıklılığı bulunan cihazda Bluetooth 5.1 bağlantı noktası ile Android 5.0 ve iOS 10 üzeri destek verebilecek. İddialara göre Amazfit Band 7 modelinde yer alan 230 mAh pil ile tek şarj dolumu ile 18 güne kadar kullanım imkanı tanıyacak. Yoğun kullanımda 9 güne kadar düşecekken, Huawei’nin 2 haftalık iddiasının önüne geçmesi de bekleniyor.

Fiyatı

Amazfit Band 7’nin fiyatı noktasında 50 dolar Avrupa satış fiyatına sahip olacağı iddia ediliyor. Bu noktada 840 TL ve vergiler gibi bir fiyatlandırması Türkiye’de bekleniyor. Vergiler ve ek ücretler ile beraber saatin ülkemizde 1400 TL seviyesinden satışta olması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir