Yazımızda, gerek oyun sevdalılarının gerek müzik dinlemeden duramayanların değerlendirmesi gereken ögeleri inceliyoruz. Bu iki eylemi yapmak için de kesinlikle kaliteli bir kulaklığa ihtiyacınız vardır. Ülkemizde teknolojik aletlerin fiyatları yurt dışına göre biraz daha pahalı. Bu sebeple kullanıcılar yurt dışından alışveriş yapacakları alternatif sitelerden faydalanıyor. Bunların başında elbette ki, AliExpress yer alıyor. Site üzerinden kulaklık satın almak isterseniz önünüze yüzlerce kulaklık modeli çıkacaktır. Yazımızın içeriğinde AliExpress üzerinden satın alabileceğiniz en iyi kulaklıkları değerlendireceğiz. Kulaklıklar arasında hem kablolu hem kablosuz hem de kulak üstü kulak modelleri yer alıyor. 

– iBesi L08 Bluetooth Kulak İçi Kulaklık

Aliexpress üzerinden satın alabileceğiniz en uygun fiyatlı ve fiyat kalite dengesini kesinle doğru oranda tutan Bluetooth özellikli kulak içi kulaklıklardan biri iBesi L08. Kulaklığın kısa bir kablosu bulunuyor. Bununla boynunuza asarak da kullanım elde edebilir. Cihazın Bluetooth özelliği ile kablosuz kullanım da sağlayacaksınız. 1,5-2 saat civarı sürede tam şarj olan ve şarj olduktan sonra 5 saat civarında müzik dinleme, 4-6 saat arası telefonla görüşmesi sağlayan bu kulaklık fiyatına göre oldukça kaliteli. iBesi L08 modelli kulaklık AliExpress üzerinden sadece 19 TL fiyata sunuluyor. 

– Duszake S320 Kablolu Kulak İçi Kulaklık

14 1552217318

Listenin ikinci sırasında Duszake S320 Kablolu Kulak İçi Kulaklık yer alıyor. Kulaklığınızı şarj etmekle uğraşmak istemiyorsanız kesinlikle Duszake S320 modelli kulaklığı tercih edebilirsiniz. Akıllı cihazınıza bağlayarak kullanabileceğiniz Duszake S320, mikrofonlu ve kablolu bir kulak içi kulaklık özelliğini sunuyor. Aliexpress üzerinden satılan Duszake S320, kullanıcılar tarafından en iyi yorumları almıştır. Güçlü bir bas sistemine ve kaliteli ses özelliğine sahip olan bir kulaklık arıyorsanız kesinlikle Duszake S320 modelli kulaklığı tercih edebilirsiniz. Kulaklığın cihazı ise sadece 24 TL. 

– KZ ED9 Ekstra Bas Kulak İçi Kulaklık

15 1552217333

KZ ED9 adlı kablolu kulak içi kulaklık ekstra bas sistemi konusunda oldukça başarılı bir kulaklık. Ürünün görüntüsü biraz kaba gözüküyor fakat özellik olarak oldukça kaliteli ve kullanıcılarını tatmin edecek sunmak konusunda da başarılı. Aliexpress üzerinden satın alınan ve en çok beğenilen kulaklıklar arasında yer almayı başaran KZ ED9 modelli kulak içi kulaklık, 57 TL olarak satılıyor. Kulaklığın mikrofonsuz olanını 53 TL’ye de satın alabilirsiniz. 

– NBY Bluetooth Katlanabilir Kulak Üstü Kulaklık

16 1552217347

Kulak üstü kulaklık modellerinden hoşlanıyorsanız ve ekonomik bir ürün arıyorsanız Aliexpress üzerinden NBY şirketi tarafından üretilen kulak üstü katlanabilir kulaklığı tercih edebilirsiniz. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan bu kulaklık dokuz farklı renk kombinasyonuna sahiptir. Bu kulaklık 2-3 saat arasında şarj dolumu gerçekleştiriyor, dahili pil özelliği ise 6 saate kadar kablosuz bir şekilde çalışıyor. Kulaklığın kulak pedleri kısmının alt kısmında kontrol tuşları söz konusudur. Bununla beraber aynı zamanda microSD kart yuvası da mevcuttur. Bu sayede de isterseniz kulaklığınızı MP3 olarak da kullanabilirsiniz. Bununla beraber aynı zamanda mikrofon özelliğine de sahiptir. Kulaklığı Aliexpress üzerinden 65 ile 70 TL arasında bir fiyata sahip olabilirsiniz. 

Bu kulaklıkların yanı sıra Aliexpress üzerinden satın alabileceğiniz diğer kulaklık modelleri; QCY QY20 Bluetooth IPX5 kulak içi kulaklık 75 TL, KZ ZSN Hi-Fi kablolu kulak içi kulaklık 95 TL, Bluedio T2S Bluetooth kulak üstü kulaklık 120 TL, ZOP N43 kulak üstü oyuncu kulaklığı 120 TL, QCY QS1 TWS Bluetooth tam kablosuz kulak içi kulaklık 125 TL, Bluedio T6 aktif gürültü önleyici Bluetooth kulak üstü kulaklık 240 TL şeklinde bir fiyatlandırma söz konusudur. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir