23 Kasım‘da yapılacak ALES sınavına hazırlanan adaylar için geliştirilmiş olan Sınav Uzmanı, cep telefonu ve tabletler üzerinden tüm konuları kendilerine en uygun yoldan öğrenebilmelerine imkan tanıyan bir eğitim uygulamasıdır.

TUBITAK desteğiyle geliştirilmiş ve onay almış bir yapay zeka altyapısına sahip olan uygulama, adayların sınav tarihine kadar binlerce soru içinden özellikle öğrenmeleri gerekenleri ön plana çıkararak, sıkıcı olan sınav sürecini daha basit hale getiriyor.

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) Sonbahar döneminde sınava girecek olan adaylara özel olan Sınav Uzmanı uygulaması; adayın sınav konularına dair seviyelerini belirleyerek, tamamen adayın kendisine özgü bir öğrenme haritasını ortaya çıkarıyor.

Sınav Uzmanı

Yapay Zeka” altyapısına sahip uygulama, oluşan öğrenme haritasına göre sınava girecek adayı günlük olarak yönlendiriyor ve belirlenen seviyeye uygun bir şekilde sorular sorarak, adayın konuları daha iyi kavramasını sağlıyor.

Sosyal ağlarla da entegre bir şekilde çalışabilen Sınav Uzmanı uygulaması, bu sayede kullanıcıların birbirleriyle mesajlaşma, birlikte çalışma, karşılıklı soru sorma ve hatta yarışmalarına da imkan tanıyor.

Oyunsallaştırma özelliğine de sahip olan uygulamayı kullananlar, hazırlık aşamasında gösterdikleri başarılara göre ”çaylak”, ”amatör”, ”uzman” veya ”şampiyon” gibi farklı unvanların yanı sıra her aşamada puan kazanabiliyorlar.

Kısaca Sınav Uzmanı uygulaması, sınav hazırlığı sürecindeki adayları kişiselleştirilmiş bir yoldan sınava hazırlayarak, daha kısa zamanda büyük başarı elde etmelerine olanak sağlıyor.

Android için 8.49 TL, iOS içinse 4.99 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkan Sınav Uzmanı uygulamasına aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla erişebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir