Telefondan nasıl faks gönderirim? Bunun için hangi Android veya iOS uygulamasını kullanmam gerekiyor? Cevaplamamız istenen soruya cevap verdik.

Akıllı telefondan faks nasıl gönderilir? Elbette, teknolojik gelişmeler faksları gereksiz hale getirdi, ancak bu, faks benzeri işlemlere ihtiyaç duymadıkları anlamına gelmiyor.

Bugün, kişisel veya iş ihtiyaçlarımızı karşılamak veya dışarı çıkıp işi halletmek için faks makinelerine nadiren güveniyoruz. Ancak, cebinizde bulunan giriş seviyesi bir akıllı telefon veya tableti de fakslayabilirsiniz. iOS (iPhone) veya Android cihazlardan faks göndermek için birçok uygulama vardır. Size yardımcı olması için bu uygulamalardan sadece güvenli ve sorunsuz çalışanları seçtik.

Faks, üyeliğinizi sonlandırmak veya başlatmak için normalde yaptığınız işlemlerden biridir ve faks özellikli bir yazıcı, faks makinesi veya mobil cihaz aracılığıyla yapılabilir. Bu bölüm, sorunsuz faks gönderip alabilen iPhone’larda, Android telefonlarda ve tabletlerde kullanılabilecek etkili uygulamaları açıklar.

iPhone / Android telefon için faks uygulaması Faks yazıcı FaxFile Android ve iOS platformları, faks uygulamaları adı verilen çeşitli seçeneklere sahiptir ancak maalesef çoğu cüzdanlara ve kişisel bilgilere bakmaktadır. Kısaca bu uygulamalar, amaçlanan işlevini yerine getirmeden arka planda veri işleyen uygulamalardır.

Faks Burner

Onlarca seçenek arasından bulduğunuz FaxBurner isimli uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Saniyeler içinde hesabınızı oluşturabilir ve kullanabilirsiniz. Bu işlemden sonra sorunsuz çalışan bir uygulama kullanabilirsiniz.

Uygulaması sayesinde geçerli bir tarafa gönderilen faks numarasını kullanarak günün 24 saati işlem yapabilirsiniz. Gelen faks cep telefonunuza kaydedilir ve bir kopyası e-posta adresinize gönderilir.
Ücretsiz Sürüm ile ayda 25 sayfaya kadar faks alabilirsiniz. Ayrıca 5 sayfalık bir aktarım sınırı vardır. Bunlar muhtemelen FaxBurner’ın tek dezavantajı. Çok fazla faks göndermiyorsanız veya aboneliğinizi nadiren iptal etmeniz gerekiyorsa, bu kısıtlamalar sizi gerçekten etkilemez.

WhatsApp’a alternatif mesajlaşma uygulamaları

5’ten fazla sayfaya ihtiyacınız varsa, yani çok fazla faks gönderdiğinizi düşünüyorsanız, başka bir uygulama olan FaxFile’ı kullanabilirsiniz.

Fax File

FaxFile, belgeleri doğrudan tabletinizden veya cep telefonunuzdan fakslamanızı sağlayan bir uygulamadır. Faks yazıcıların aksine, bir hesap açmanız gerekmez. Tek yapmanız gereken belgeyi seçmek, faks numarasını girmek ve faksı göndermek.

FaxFile, PDF ve Microsoft Word belgeleriyle uyumludur. PNG ve JPG formatlarını da destekler. Bunlar, iPhone veya Android telefonunuzdan faks göndermek için kullanabileceğiniz
uygulamadır. İstediğinizi seçip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Fax

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir