Fotoğrafçılık alanında öne çıkan Fujifilm, yeni Instax Mini Link 2 adlı akıllı telefon yazıcısını satışa sundu. Bu yenilikçi ürün sayesinde görüntü modunu zenginleştirecek olan özelleştirilebilir renk modları ve çerçeveler dahil olmak üzere yaratıcılığınıza dayalı birçok özellik ile geliyor. AR çizim moduna da sahip olan bu cihazda birçok benzersiz özellik bulunuyor. Yeni Instax mini Link 2 modeli sadece özellikleri ile değil kompakt ve hafif oluşu ile akıllı telefonların haricinde FUJIFIM X-S10 aynasız fotoğraf makinesi ile de uyumlu bir kamera entegrasyonu ile karşımıza geliyor. Fotoğraf baskısı 15 saniyede gerçekleşiyor ve kesintisiz baskı desteği olurken, tek şarj ile ise 100 Instax mini baskısı almanız mümkün oluyor. Instax mini Link 2 cihazı özelleştirilebilir renk modları, çerçeveler gibi yetenekleri sayesinde efektleri direkt olarak baskıya eklemek için araçlarda kullanıcılara sunuluyor.

Instax mini Link 2 birçok yetenek ile geliyor

akilli telefon yazicisi instax mini link 2 satisa sunuldu

Kullanıcıların yaratıcılarını gerçekleştirebilmesi adına konu hakkında Shin Udonu “instaxAiR gibi son derece yenilikçi, eğlenceli ve interaktif özellikler sayesinde Instax kullanıcıları ile bağ kurmanın ve yarattıkları görüntüler için onlara ilham vermenin yeni yollarını keşfediyoruz.” Sözlerini dile getirdi. Instax mini Link 2 modelinin sahip olduğu dikkat çeken özelliklerden birisi de instaxAiR oluyor. Ücretsiz indirilebilecek olan instax mini Link uygulaması sayesinde kullanıcıların baskılarına çiçek, baloncuk, neon boya ve parıltı gibi vektörel efektler dahil etmesi mümkün olacak.

akilli telefon yazicisi instax mini link 2 satisa sunuldu 1

Bu özelliği deneyimlemek için Instax mini Link 2’nin üzerinde yer alan özellik düğmesine basmak ve LED’i havada çizime başlaması için kullanıma bağlı olarak kameraya doğru tutmak yeterli olacaktır. Havada yapılan çizim uygulamanın baskı önizleme bölümünde gözükecek ve sonuç beğenilir ise baskı alınabilir olacak. Diğer yandan instaxAiR kullanıcıları bir çizim videosunu kaydederek QR kod ile bu çizimi paylaşarak indirilebilir yapabilecekler. Instax mini Link 2 uygulaması içerisinde birçok tasarım çerçeveleri barındırıyor. Fujifilm’in üretmiş olduğu bu yeni Instax mini Link 2 modeli soft pembe, uzay mavisi ve kil beyaz renk seçeneklerine sahip olarak 2549 TL fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir