Garmin Instinct 2 serisinde yer alan akıllı saatlerin tanıtımı yapıldı. Güneş panelleri ile çalışma özelliğine sahip olan bu akıllı saatlerin uygun kullanım karşısında şarjları hiç bitmiyor. 

Günümüzde akıllı saatler pek çok kişi tarafından tercih edilirken, özellikle de sporcular için olmazsa olmaz ürünlerden biri haline geldi. Diğer rakiplerine göre daha fazla kullanım ömrüne sahip olan Garmin Instinct 2, güneş enerjisi ile çalışma özelliği ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Belirli şartlarda kullanıldığı sürece şarjı hiç bitmeden günlerce kullanılabilen bu akıllı saat, kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. 

Garmin Instinct 2 ile şarj sorunu çözüldü

7 8

Firmanın geliştirdiği Garmin Instinct serisinin ilk akıllı saati de ekranın altında yer alan güneş panelleri sayesinde şarj olabiliyor ve rakiplerine göre çok daha uzun ömürlü bir kullanım süresi sunuyordu. Fakat şirket, Garmin Instinct 2 serisi ile daha çok beğenilmeye başlandı. Serinin ikinci versiyonu, 3 saatlik güneş enerjisi ile günü hiç şarj olmadan tamamlayabilirken geceleri de ay ışığının en parlak olduğu anlarda da kendini şarj etmeye devam edebilir. Ürünün bir diğer önemli özelliği ise zorlu fiziksel durumlar karşısında oldukça dayanıklı olmasıdır. Uzun pil ömrü ve güneş enerjili sistemi ile kullanıcıların beğenisini kazanan Garmin Instinct 2, farklı boyut ve renk seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Cihaz; “kan oksijen seviyesini ölçerken aynı zamanda adet döngüsü, sıvı alım takibi, hamilelik takibi ve uyku skoru  gibi özelliklerle beğeniliyor. 

Xiaomi imzalı Redmi K50 serisinin tanıtımı yapıldı

4 farklı seçenek ile kullanıcıların karşısına çıkıyor

Yüksek çözünürlüklü ekran özelliğine sahip olan bu yeni seri, çizilmelere karşı oldukça dayanıklı camlarla geliyor. Garmin Instinct 2’nin Solar (Güneş), Surf (Sörf), Tactical (Taktik) ve Camo (Kamuflaj) adına sahip olan dört farklı versiyon vardır. Güneş paneli olmayan versiyon GPS’in yoğun kullanımı karşısında, 70 saat, standart modda 28 gün, eko modda ise 65 gün kullanılabiliyor. 40mm versiyonda ise bu rakamlar biraz daha azalıyor.

6 7

Serinin versiyonları şöyle;

  • Solar: Güneş enerjisi ile şarj olma özelliğine sahip olan bu versiyon, akıllı saat modunda sınırsız bir pil kullanımı sunuyor. Garmin Pay desteği de saatin özellikleri arasında yer alıyor.
  • Surf: Sörf, rüzgar sörfü ve uçurtma sörfü gibi aktiviteler için özel olarak tasarlanan bu versiyonda kullanıcılar denizdeki hava ve dalga durumunu daha yakından takip edebilecek.
  • Tactical: Askeri personel için hazırlanan bu versiyonda Dayanıklılık Modu, Gece Görüşü Dürbünü Uyumluluğu, Çift Format Pozisyon Koordinatları ve Jumpmaster Aktivite Modu gibi özellikler sunuluyor.
  • Kamuflaj: Grafit ve sisli kamuflaj desenleri ile tasarlanmış olup kullanıcıların her ortama karışmasını sağlayacak.

Garmin Instinct 2 serisi, ABD’de 350 dolardan satışa sunulmaya başladı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir