Akbank müşterileri bu sabah itibaren Akbank’ın mobil bankacılık hizmetlerine erişemiyor. Peki Akbank mobil çöktü mü? Akbank mobilde sorun mu var? Detaylar burada!

Birçok Akbank müşterisi sabahtan beri Akbank mobil bankacılık hizmetlerine erişemiyor. Müşteriler ise sorunun nedenini merak ediyor. Son 24 saat bildirilen kesintiler, Akbank’ta bariz bir erişim sorunu olduğunu gösteriyor.

Akbank sorunu: “Şu anda size hizmet veremiyoruz”

Akbank müşterisi sabah erken saatlerinden beri mobil bankacılığa erişmeye çalışıyor. Kullanıcılar uygulamaya giriş yapmaya çalıştığında ‘Şu anda size hizmet veremiyoruz. Daha sonra tekrar deneyin.’ ve ‘Bankayla iletişim kuramıyorum. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.’ uyarısıyla karşılaştıklarını bildirdi.

Dijital dünyada gençler en çok neleri tercih ediyor?

Akbank kullanıcıları sorun yaşıyor

Mobil bankacılıkta sektörü bu sorunu yaşayınca kullanıcılar sosyal medya üzerinden hatayı bildirmeye başladı. Kullanıcılar sosyal medyadan uygulamaya giriş yapamadıklarına dair pek çok ekran görüntüsü paylaşarak Akbank’ın resmi hesabını etkiledi. Bunun üzerine Akbank erişim sorunu kısa sürede sosyal medyada TT haline gelerek günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Akbank ise konuyla ilgili resmi Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı;

Merhaba, paylaşımınızda belirttiğiniz konu hakkında ilgili birimlerimiz çalışmakta olup, konunun en kısa sürede çözümlenmesi beklenmektedir. Gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.

Mobil bankacılık uygulamasındaki erişim sorunun neden kaynaklandığı ise şimdilik bilinmiyor. Ancak ani bir yüklenme sonucu sunucularda çökme yaşanmış olabilir. Akbank’ın ilgili birimleri ise saatlerdir süren bu sorunu en kısa zamanda çözmeye çalışıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir