Apple tarafından piyasaya sunulacak AirPods Pro 2 modelleri ile ilgili Apple analisti Ming-Chi Kuo yeni paylaşımlar yaptı. Kuo’nun iddialarına göre AirPods Pro 2 modelleri kayıpsız ses desteği ve konum takibi özellikleriyle gelecek.

Apple ürünleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Ming-Chi Kuo’nun yeni paylaşımı AirPods Pro 2 için oldu. Twitter hesabından konuyla ilgili detaylara yer veren analist, AirPods Pro 2 modeline dair ilk ipuçların paylaştı. Apple tarafından son dönemlerde ön plana çıkarılan kayıpsız ses desteği (ALAC) yeni modellerinde desteklenecek. Şu an için Apple tarafından resmi olarak açıklanmayan ancak analist tarafından sızdırılan bu özellikler, AirPods Pro 2’deki deneyimi üst seviyeye çıkaracak. Çok daha yüksek seviyede, netlikte ve kalitede ses desteğini sunacak olan AirPods Pro 2 modeli, böylece önceki modellere göre çok daha uygun seviyelerde olmasını sağlayacak.

AirPods Pro 2 Find My uygulamasında desteklenecek

Kayıpsız ses desteğinin yanı sıra AirPods Pro 2 modelleri Find my uygulamasında da destek alacak. Konum takibi ile desteklenecek bu özelik sayesinde ürünün kaybedilmesi gibi durumlarda da kolay bir şekilde destek alınabilecek.

Yeni modellerde aynı zamanda özel olarak geliştirilen bir şarj kutusu bulunacak. Kulaklık ile kasaların ayrı olarak yerleştirilmesine imkan tanıyacak olan AirPods Pro 2, böylece yeni dönem itibariyle yepyeni bir deneyim sunacak.

Şu ana kadarki süreç içerisinde 3. nesil AirPods, ‌AirPods Pro‌ ve AirPods Max modellerinde kayıpsız ses desteği bulunmuyordu. AirPods Pro 2 bu özelliği ile fark yaratabilir.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir