Teknoloji üreticisi Apple’ın 2022 yılı içerisinde sunacağı yeni ürünler merakla bekleniyor. Şirketin sadece iPhone 14 ailesi değil kulaklık ve Apple Watch gibi diğer aksesuarları da heyecanla bekleniyor. Şimdi ise şirketin uzun bir süredir beklenilen AirPods Pro 2 modeli hakkında bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Uzun bir süredir gündemde olan ancak detayı bulunmayan AirPods Pro 2 modelinin bir süredir bazı sağlık özelliklerine yönelik detaylar gelmeye başladı. Bazı kaynaklara göre yeni bu kulaklık modelinde kulak içerisinden nabız ölçümü yapılabileceği ifade edilmişti. Diğer yandan üründe bir sıcaklık sensörü olduğu ifade edilirken, bu sensör sayesinde vücut sıcaklığını ölçmek için kullanılabileceği iddia ediliyor. Ancak bunlar henüz beklenti olurken, Apple’ın sağlam kaynaklarından olan Mark Gurman açıklamalarına göre bu özelliklerin gelmesi düşünülmüyor.

Apple AirPods Pro 2’den detaylar gelmeye başladı

6

Ekstra birçok sensör ve donanımları ürünü hem daha ağır hem de daha pahalı yapacağı için Apple’ın böyle köklü yenilikler dahil etmemesi bekleniyor. Apple’ın yeni AirPods Pro 2 modelinde tasarım olarak benzeri bir tasarım çizgisinde yeni kablosuz kulaklığını duyurması bekleniyor. Kulaklıklar AirPods Pro ile aynı yapıda olacakken, kulak içi formunda gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Diğer yandan modelin MagSafe kablosuz şarj destekli haznesi de yine benzeri tasarımda olacak. Apple’ın yeni şarj haznesinde hoparlör desteği ile gelmesi bekleniyor. Bu noktada kaybolma durumunda Bul uygulaması sayesinde daha yüksek sinyal sesi çalması bekleniyor.

Yeni AirPods 2 Pro modelinin haznesinde USB-C desteği olabileceği bekleniyor. Ancak henüz bilgiler netleşmezken, hala Lightning portu ile de gelebilmesi bekleniyor. AirPods Pro 2 haznesinde hoparlör yeniliğinin yanı sıra askı aparatı gibi detaylarında yer alması bekleniyor. Yeni LC3 kodek desteği sayesinde AirPods Pro 2’de Bluetooth 5.2 desteğinin bulunması da bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir