Yeni Apple AirPods Pro 2 kablosuz kulaklığın 2022 yılında piyasaya çıkması bekleniyor.

Apple, dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biridir. Şirketin akıllı telefonlar ve bilgisayarlar dışında kulaklık gibi ürünleri de bulunuyor. Bu sayede Apple dünya çapında iyi satış sonuçları elde edebilir.

AirPods birçok kullanıcı tarafından tutulur. Özellikle mevcut tasarım ve teknoloji sayesinde. Dünya çapında en çok satan kablosuz kulaklıklardan biri. AirPods’un amiral gemisi modeli AirPods Pro 2 hakkında yeni bir iddia ortaya çıktı. Yeni kablosuz kulaklığın bu yıl geleceği bildiriliyor.

AirPods Pro 2 bu yıl gelebilir

Ünlü analist Ming-Chi Kuo, Twitter hesabından birkaç gönderi paylaştı. Kuo, paylaşımında Apple’ın merakla beklenen AirPods Pro 2 kablosuz kulaklıklarının bu yılın sonlarında satışa sunulacağını duyurdu. Bu gönderi ayrıca şu anda satışta olan AirPods Pro hakkında önemli bilgiler içeriyordu.

Elma, geçen yıl 3. 2. nesil AirPod’lar indirimde olsa da Yeni nesil AirPods satışları devam etti. Ancak iddialara göre AirPods Pro, AirPods Pro 2 satışa çıktıktan sonra satıştan çekilecek. Bu şekilde, kullanıcıların yeni kablosuz kulaklık satın almaları teşvik edilir.

AirPods ve AirPods Pro suya düşerse ne yapılmalı?

Daha önce açıklanan bilgilere göre AirPods Pro 2, şu anda AirPods Pro’da satışa sunulan H1 işlemciden daha güçlü bir işlemciye sahip olacak. Bu sayede yeni nesil AirPods Pro ses kalitesini artıracak. Ayrıca, Aktif Gürültü Engellemenin kalitesi, yalnızca en popüler özelliklerinden biri ile daha iyi hale gelecektir.

Ayrıca Apple Music kullanıcılarına sunulan kayıpsız ses özelliğinin AirPods Pro 2 modelinde de desteklenmesi bekleniyor. Yeni kablosuz kulaklığın fiyatı hakkında net bir bilgi yok.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuuz? Apple’ın yeni tanıtacağı AirPods Pro 2 modelini satın almayı düşünür müsünüz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir