AirPods ve AirPods Pro’nuz, kablosuz kulaklığınız takılıyken yağmurda rahatça dolaşmak için su geçirmez mi?

AirPods ve AirPods Pro su geçirmez mi? Teknoloji devi Apple’ın ürettiği AirPods ve AirPods, şirketin en başarılı ürün gruplarından biri. Tarihin tozlu raflarında dolaşan kablo sorununu ortadan kaldıran bu kablosuz kulaklıklar, günümüzün en çok satan veya gıpta ile bakılan teknoloji ürünlerinden biri olarak öne çıkıyor.

Airpods Pro menzil dışında olsa bile daha kolay bulunabilecek

Apple’ın AirPods ürünlerini satın almayan ancak satın almayı planlayan kullanıcı, kablosuz kulaklıklarının su geçirmez olup olmadığını, su geçirmez olup olmadığını ve ne yapmaları gerektiğini de bilmek istiyor. Bu makalede, Apple’ın yüksek verimli kablosuz kulaklıklarının su geçirmez ve suya dayanıklı olup olmadığı ve su geçirmez olduklarında ne yapılması gerektiği açıklanmaktadır. Dikkat edilmesi gereken önemli farklılıklardan biri suya dayanıklılık ve suya dayanıklılıktır.

Birbirlerinden ayırt edilemez gibi görünseler de aslında dağlar gibi farklı unsurlardır. Aralarındaki fark şu şekilde açıklanabilir.

Su Geçirmez: Bu terim, sıvının cihazın içine giremeyeceği anlamına gelir. Kötü haber şu ki, çoğu tüketici elektroniği su geçirmez değildir.

Su geçirmezlik: Bu terim, cihazın belirli bir süre boyunca belirli bir su derinliğine dayanabileceği anlamına gelir. Yukarıdakilerden de anlaşılacağı gibi, su geçirmez olduğunu iddia eden üreticiler tarafından sağlanan ürünler hiçbir şekilde suyu emmemeli veya sudan zarar görmemelidir.

Apple teknolojik cihazların dayanıklılığı konusunda en hassas üreticilerden biridir. Ancak ne yazık ki Airpods modelleri suya dayanıklılık noktasında sınıfta kalıyor.

AirPod’larımı suya düşürürsem veya AirPod’larım ıslanırsa ne yapmalıyım?

  • AirPod’larınızı bir kenara koyun.
  • Kuru, tüy bırakmayan bir bezle silin.
  • Açık havada kurutun.
  • Yaklaşık 8 saat bekletin.
  • Her şey kuruduktan sonra çalıştırın.

Peki, AirPod’larınız veya AirPods Pro modellerinizden biri çeşitli nedenlerle sıvı ile temas ederse ne yapmalısınız?

Bilmeniz gereken ilk şey, onu asla bir kutuya koymamanız gerektiğidir. Pirinç kasesine AirPods koymanıza gerek yok.

Aslında yemek pişirmek dışında pirinç kullanmamak daha iyidir. Taşıma çantası nemliyse, aynı adımları izleyin ve baş aşağı kurutun. Bu arada, aslında kullandığınız modeli su geçirmez hale getirmek istiyorsanız, çeşitli üreticiler tarafından satılan su geçirmez yalıtım örtülerine bakın. Özellikle çeşitli acil durumlarda ciddi hasarları önlemek için iyi bir seçim olacaktır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir