AirPods Max uzay grisi, gümüş, yeşil, pembe ve gök mavisi renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunuldu. Yeni yapılan bir habere göre, bu seçeneklerin yanına yenileri de eklenecek. Apple’ın yeni renkleri sonbaharda AirPods Pöro 2’nin tanıtımı yapılırken, duyuracağı belirtildi. 

AirPods Max’in yeni renkleriyle ilgili iddianın gündeme gelmesini sağlayan isim ise Bloomberg’den Mark Gurman oldu. Tecrübesiyle tanınan gazeteciye göre, Apple’ın 2022 ajandasında AirPods ile ilgili iki plan vardır. Bunlardan biri AirPods Pro’nun yeni versiyonudur. AirPods Pro 2 ile ilgili çıkan haberlerde yeni bir tasarımdan ve kayıtsız ses desteğinden söz edilmiştir. Yeni sağlık yönetimi ve fitness takibi özellikleri de beklenenler arasında yer alıyor. Fakat bu özelliklere dair detaylar halen bilinmezliğini korumaya devam ediyor. 

airpods max icin yeni renk secenekleri geliyor

Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre, AirPods Pro 2 sonbahar ayında ön plana çıkacak. Orijinal AirPods Pro’nun çıkışının üzerinden neredeyse üç yıl geçtiğini belirten Gurman, kulaklığı çıkar çıkmaz alanların bazılarının ise pil problemi yaşamaya başlamış olabileceği dile getirildi. Gurman, AirPods Max içinse yeni renk seçenekleri dışında bir değişimden söz edilmedi. Başarılı gazeteci Apple’ın kulaklığının fiyatında indirime girebileceği dile getirilse de şu an için konuyla ilgili olarak net bir açıklama gelmedi. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir