iPhone akıllı cep telefon kullanıcılar zaman zaman veri aktarımı konusunda sorun yaşayabiliyorlar. Yani şöyle ki iPhone cihazlar ile bilgisayarlar arasında dosya aktarımı sağlamak için faydalanacağınız 5 farklı üçüncü taraf uygulama hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu uygulamalar sizi geleneksel iTunes programlarını kullanma zorunluluğundan kurtaracaktır. Cep telefonunuzda bulunan verileri yedeklemek için farklı kaynaklara aktarım yapmak en doğru tercihtir. Bunun için çeşitli yöntemler olsa da zaman zaman bu yöntemler işe yaramayabiliyor. Bu yöntemlere ek olarak faydalanabileceğiniz çeşitli uygulamalarda mevcuttur. Söz konusu bu uygulamalar hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Syncios iPhone Transfer

6 1578219741

Kullanıcılar tarafından beğeni kazanan ve yüksek puan ile değerlendirilen veri dosya aktarım programı Syncios iPhone Transfer, iPhone akıllı cep telefonunuz ve bilgisayarınız arasında dosya aktarımı yapmanıza imkan tanıyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda Android gibi diğer cihazlardan da dosya aktarımına izin veriliyor. 

Söz konusu bu dosya aktarım uygulamasının ücretsiz versiyonu olduğu gibi aynı zaman ücretli versiyonu da bulunuyor. Syncios iPhone Transfer uygulaması, Ultimate sürümü, iCloud ve aynı zamanda iTunes yedekleme yapmanız konusunda size yardımcı olacaktır. Syncios iPhone Transfer uygulaması birçok dosya aktarımı konusunda size yardımcı olacaktır. Cihazınızda yer alan fotoğraflar, müzik, videolar, e-kitaplar, sesli kitaplar, işi listesi ve aynıo zamanda diğer birçok veri aktarımı da sağlayabilirsiniz. 

AnyTrans

8 1578219768

iOS cihazınıza yer alan dosyaları ve diğer tüm içerikleri birden fazla cihaza aktarmak için AnyTrans mobil uygulamasından faydalanabilirsiniz. iOS cihazlar arasında, iOS cihazlar ve bilgisayarlar arasında ya da iTunes ile beraber iOS cihaz ve iCloud arasında dosya aktarımı yapmak için AnyTrans uygulaması size yardımcı olacaktır. Fotoğraflar, videolar, müzik, kişiler, mesajlar, sesli notlar, sesli mesajlar, notlar gibi çeşitli diğer dosyaların aktarımı hızla sağlanır. Sadece bir kaç adım ile beraber yapacağınız işlemler sayesinde yedekleme yapabilirsiniz. Satın aldığınız müzikler, zil sesleri, filmler ve buna ek olarak aynı zamanda iTunes ya da iCloud ile desteklenmeyen diğer verilerin aktarımı da AnyTrans uygulaması ile beraber sağlanır. 

iMyFone TunesMate

9 1578219785

TunesMate uygulaması ile beraber, iPhone akıllı cihazınızdan ya da iPhone akıllı cep telefonunuza hızlı ve güvenli bir şekilde dosya aktarımı sağlayabilirsiniz. Buna ek olarak aynı zamanda iPhone akıllı cihazınızdan iTunes’a direk olarak ya da tersi bir şekilde de dosya aktarımı sağlayabilirsiniz. Müzik, video, fotoğraf, zil sesi, podcast, sesli kitap ve çalma listelerini sürükleyip bırakarak anında dosya aktarım işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Uygulamayı kullanarak yaptığınız dosya aktarım işlemleri hem çok kolay hem de çok güvenlidir. 

Wondershare TunesGo

10 1578219803

Söz konusu bu uygulama geleneksel iTunes yerine geçer ve dosya aktarım işlemlerinizi adım adım gerçekleştirmenizi sağlar. Apple tarafından sunulan araçlar ile beraber gelen tüm kısıtlamalardan kurtulur ve yapacağınız işlemleri adım adım gerçekleştirebilirsiniz. Dosya aktarımının yanı sıra aynı zamanda Wondershare TunesGo, fotoğraflarınızı silmenizi, görüntülemenizi ya da dönüştürmenizi sağlar. 

CopyTrans

11 1578219820

En iyi iPhone dosya aktarım uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkan CopyTrans iOS cihazlar için özel olarak geliştirildi. CopyTrans uygulamasını kullanarak iOS cihazınız ile bilgisayarınız arasında dosya aktarımı yapabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir