Age of Empires serisinin 25. yıl dönümünü kutlamak için Microsoft, Age of Mythology’nin yeniden çevrimi Retold için müjdeli haberi verdi. “Mitoloji Çağının Yeniden Anlatımı” 2023’te yayınlanacak.

Age of Empires IV için resmi duyuru: Mehter Takımı geliyor

2002 yılında piyasaya sürülen Age of Mythology, 20 yıl geçse de hala yaşayan oyunlardan biri. Age of Empires serisinin 25. yıl dönümünü kutlamak için Microsoft, Age of Mythology’nin yeniden yayımlanmasının müjdeli haberini paylaştı. Age of Empires serisi 1997’de piyasaya çıktı ve bugün hala popüler olan birkaç oyundan biri.

Age of Mythology Retold, 2023 yılında oyunserverlerle buluşacak

2002 yılında piyasaya sürülen Age of Mythology, klasik Age of Empires serisine Yunan, Mısır ve İskandinav mitolojisine dayalı oynanabilir bir kültürle fantastik bir yorum getiriyor. Age of Mythology’de oyuncular, seçtikleri bir tanrıya dua ederek veya ibadet ederek elde edilebilecek “Grace” adlı yeni bir kaynak kullanarak efsanevi yaratıklar yaratabilirler.

Age of Mythology, Twitch desteği ve bazı grafik iyileştirmeler dahil olmak üzere çeşitli yükseltmeler ekleyen bir genişleme ile 2014 yılında yeniden piyasaya sürülmüştü. Bugünkü duyuruya göre, üç ana Age of Empires oyununda görünen son güncelleme olacak.

Şirketin web sitesinde yayımlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Age of Mythology geri dönüyor. Kahramanlar yükselecek. Efsaneler savaşacak. Mitoloji çağı kendini tekrar ediyor! Age of Mythology topluluğunun son sürümü endişeyle beklediğini biliyoruz ve isteğinizi yerine getireceğiz. Güncellenmiş grafikler, özellikler ve daha fazlasıyla orijinal oyunun ihtişamını size sunmak için çok çalışıyoruz. Güncellemeler için takipte kalın. ”

Aynı yıl dönümü duyurusunda Microsoft, Age of Empires II ve IV’ün ilk kez Xbox konsollarına geleceğini de duyurdu. Her üç oyun da 2023’te oyunculara sunulacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir