Adobe, Creative Cloud uygulamaları için yeni bir yapay zeka aracı olan Firefly’ı duyurdu. Firefly, kullanıcıların Photoshop, Illustrator ve Express gibi uygulamalarda metin istemleri kullanarak görseller, vektörler ve diğer görsel içerikler oluşturmasını sağlamaktadır. Firefly, üretken yapay zeka teknolojisi ile çalışmakta ve böylelikle kullanıcıların yaratıcılıklarını artırmak için çeşitli seçenekler sunmaktadır.

Adobe firefly kullanıma sunuldu!
Adobe firefly

Firefly’ın kullanımı nasıldır?

Firefly’ın kullanımı oldukça basit. Kullanıcılar, kendi istedikleri görsel içeriği tanımlayan bir metin istemi yazıyor ve Firefly, bu isteme uygun olarak bir veya daha fazla varlık oluşturuyor. Örneğin, “bir kedi ve bir köpeğin arkadaş olduğu bir çizim” yazarak, Firefly’ın bu temaya uygun çeşitli çizimler üretmesini kolaylıka sağlayabilirsiniz. Firefly, oluşturduğu bu varlıkları otomatik olarak kaydediyor ve bu özellik kullanıcıların bunları daha rahat bir şekilde düzenlemesine veya paylaşmasına olanak tanıyor.

Firefly, aylık üretken kredilere göre fiyatlandırılıyor. Üretken kredi, yapay zeka tarafından oluşturulan bir varlık için ödenen bir ücret olarak geçmektedir. Kullanıcılar, aylık kredi tahsislerini bitirdikten sonra daha yavaş bir hızda içerik üretmeye devam edebilir veya tercihe göre daha fazla kredi satın alabilir. Ücretsiz planlara sahip Creative Cloud, Firefly ve Express kullanıcıları da aylık üretken krediler alacak ve bunları Firefly tarafından desteklenen özelliklere sahip varlıklar oluşturmak için kolaylıkla kullanabilecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir