Canva gibi sektörde ön plana çıkan uygulamalara karşı Adobe’nin yeni platformu duyuruldu. Creative Cloud Express olarak adlandırılan yeni uygulama, ücretsiz olduğu gibi kullanıcıların tasarım konusundaki ihtiyaçlarının büyük bir kısmını profesyonel bir şekilde karşılayacak.

Creative Cloud Express duyuruldu!

Ücretsiz ve kullanışlı grafik tasarım araçlarına sahip bir şekilde piyasaya sunulduğu belirtilen Creative Cloud Express, Adobe’nin bu alanda dikkat çekmesini sağlayacak. Adobe Ürün Direktörü Scott Belsky “Birçok insan profesyonel ürünlerimizden daha basit ve öğrenmesi daha kolay bir şey istiyor. Bu kullanıcılar içerik odaklıdır ve süreçten çok sonuçlara odaklanır.” diyerek yeni gelişmeyi duyururken Photoshop gibi şirketin güçlü araçlarının öğrenilmesi için kullanıcıların çok fazla zaman harcadığı ve bu zaman harcamayı ortadan kaldırmak adına Creative Cloud Express olarak yeni uygulamanın piyasaya sunulduğu belirtildi.

Sosyal medya yöneticileri, küçük işletme sahipleri, profesyonel olmayan grafik tasarımcılar ve web’de paylaşılacak içeriklere sahip tüm kullanıcılar, yeni uygulamayı kolaylıkla kullanabilecek. Instagram gibi sosyal ağlarda kullanılacak hikayeler, YouTube’daki küçük resimler, el ilanı gibi basılı ürünler Adobe’nin yeni servisi ile kolay bir şekilde hazırlanabilecek.

Creative Cloud Express hangi platformlarda desteklenecek?

iOS, Android ve web uygulamasında ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan yeni serviste, gelişmiş stock görsellere ve içeriklere ulaşılmak istenmesi halinde 9.99 dolardan başlayan fiyatlar ile abonelik alınabilecek. Ücretsiz olması ve web üzerinden erişilebilir bir şekilde geliştirilmesi Adobe’nin bu alandaki Canva gibi iddialı uygulamalara karşı da önemli bir gücü ortaya koyduğunu gösteriyor. 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir