Adidas giyilebilir ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Giyim markasının en yeni kulaklıkları, RPT-01’in halefi olan RPT-02 Sol resmi olarak tanıtıldı. 

ASUS Republic of Gamers Delta S Wireless kulaklıkları tanıtıldı

Bu cihazlar, gürültü engelleme işlevine sahip olmayan, ancak bol miktarda pil ömrü ve hatta solar şarjlı kafa bandı sayesinde olası bir sonsuz çalma süresi elde eden kulak üstü Bluetooth kulaklıklar olarak kullanıcıların ilgisini çekebilir.

RPT-02 Sol özellikleri neler?

RPT-02 Sol

Adidas’ın RPT-02 Sol’u, Zound Industries ile işbirliğiyle tasarlanmıştır. Kulaklıkların yarısından fazlası geri dönüştürülmüş plastik ve naylondan malzemeden üretilmiştir. Ek olarak, kafa bandının kendisi, Urbanista’nın kendi kendini şarj eden Phoenix ANC kulakiçi kulaklıklarında benzer şekilde bulunan Powerfoyle solar şarj hücrelerini kullanıyor. Hem iç kafa bandı hem de kulak yastıkları yıkanabilirken, tüm cihaz ter ve su sıçramaları için yeterli olan IPX4 su geçirmezlik derecesine sahiptir.

Kendi kendini şarj eden kulaklıklar, tek bir şarjla 80 saatlik etkileyici bir pil ömrüne sahiptir, ancak solar şarjlı kafa bandı kullanılarak uzatılabilir. Daha da önemlisi, RPT-02 Sol doğal veya yapay ışıkla şarj edilebilir. Ancak Adidas, güneş enerjisinden yararlanırken kaç saat eklendiğini belirtmedi. Ancak ne olursa olsun şirket, yeterli ışık kaynağı ile sınırsız oynatmanın mümkün olduğunu söylüyor.

Ses özellikleri açısından, kulaklıkların gürültü engelleme özelliği olmadığını belirtelim. Bunun yerine, kulaklıklar büyük 45 mm dinamik ses sürücüleri ile birlikte geliyor. Adidas uygulamasıyla eşleştirilmiş bir Bluetooth 5.2 bağlantısı da vardır. Kontrol düğmesinin yanı sıra, kullanıcılar kulaklıklardaki entegre eylem düğmesini özelleştirebilir ve ekolayzer ön ayarlarını seçebilir. Ek olarak cihaz sesli asistan destekleniğine sahiptir.

Solar şarjlı Adidas RPT-02 Sol kulaklıklar gri veya sarı renklerde mevcuttur. Bunlar 23 Ağustos’ta 229 dolar fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak. Sınırlı sayıda üretileceği aktarılan kulaklık modelinin ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı ya da ne kadardan alıcılarla bulaşacağı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir