Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Acer, hem performans hem de taşınabilirliğe önem veren kullanıcılara hitap eden yeni dizüstü bilgisayarını Türkiye’de kullanıcıların beğenisine sunuyor. 15 Ocak tarihinden itibaren satışa çıkacak olan yeni Acer Swift, Full HD çözünürlüklü 14 inçlik ekran özelliğine sahiptir. 

Dar çerçeveli bir ekran özelliği sayesinde içeriklere daha net bir şekilde odaklanmaya yardımcı olan bu bilgisayarın gövde kısmında meta malzemeler yer alıyor. Intel Iris Xe ekran kartına sahip olan söz konusu bu bilgisayarda 8 GB RAM ve 512 GB SSD depolama alanı yer alıyor. Tam dolu pil ile 16 saate kadar kullanma imkanı sunan söz konusu bu model 30 dakika şarjla ise4 saat kadar bir kullanım imkanı sunabilir. Swift aynı zamanda, kapalı haldeyken USB Type-A ile harici bir cihazı da şarj etme özelliğine sahip olabilir. 

4 9

YouTube rekoru Baby Shark’dan geldi

Parmak izi sensörüne sahip olan bu bilgisayar USB Type-C bağlantı noktası ile beraber Thunderbolt 4 veya USB 3.2 Gen 2 üzerinden hızlı bir performans imkanı sunuyor. Söz konusu bu akıllı cihaz aynı zamanda 2 adet USB 3.2 Gen 2 Type-C bağlantı noktası ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Çift bant Wi-Fi 6 (802.11ax) bağlantı özelliği de bilgisayarda yerini almış durumdadır.

Acer Swift 3 modelinin fiyat etiketi belli oldu mu?

Termal tasarım dizüstü bilgisayarın ısınma sorunu yaşamadan ve sessiz bir şekilde çalışması için pek çok farklı soğutma moduna sahiptir. Kullanıcılar basit bir şekilde “Fn+F” kısa yolunu kullanarak fanları, sessiz, normal ve performans seçeneklerinde kullanma imkanı sağlanabilir. Aydınlatmalı klavye özelliğine de sahip olan bu bilgisayarın Türkiye fiyatı ise şu an için belli değildir. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için sadece bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir