Oyun bilgisayarlarının iddialı ismi Acer Predator Blade Neo ismini verdiği yeni modelini tanıttı. İşte Predator Blade Neo özellikleri.

Acer Predator Blade Neo oyun dizüstü bilgisayarı için resmi tanıtım yapıldı. Tanıtım sonrasında 8 Nisan itibariyle satışa çıkacağı belirtilen Predator Blade Neo modelinde RTX 4060 grafik kartı yer alıyor. Üstün performans sunacak işlemci ve donanım seçenekleriyle pazarda yer alacak bilgisayarın opsiyonları şöyle olacak;

  • Ultra 125 4060 işlemci / 16 GB RAM / 1TB 8499H depolama alanı / RTX 4060 grafik kartı
  • Ultra 7 155H işlemci / RTX 4060 grafik kartı / 16 GB RAM / 1TB 8999 depolama alanı

Yeni modelde yapay zeka desteği bulunuyor. Bu yapay zeka desteğinde iddialı olduğunu söyleyen Acer, 686 TOPS’a kadar yerel AI bilgi işlem gücü sayesinde Predator Blade Neo’da fark yaratılacağı belirtildi.

Acer Predator Blade Neo Neler Sunacak?

Acer’in yeni modeli geçtiğimiz yıl piyasaya sunulan Predator Neo modelinin yeni sürümü olacak. 18,82 mm kalınlık ve 2,05 kg ağırlığıyla piyasada olacak dizüstü bilgisayarda Core Ultra işlemci ve RTX 4060 grafik kartlarıyla güçlü bir kombinasyon oluşturulmuş durumda. Yüksek işlemler ve yapay zeka için 16 GB RAM ile desteklenen yeni modellerde oyun dışındaki çalışmalarda da üstün bir performans elde edilebilecek.

Acer Predator Blade Neo Oyun Bilgisayarı Tanıtıldı
Acer Predator Blade Neo Oyun Bilgisayarı Tanıtıldı

Bu performansı yansıtacak ekranın özellikleri de oldukça üst düzeyde. 16 inçlik büyük bir ekran ile kullanım sunacak Predator Blade Neo’da ekran 2.5K çözünürlüğü destekleyecek. Süper akıcı görseller için 240Hz ekran yenileme hızıyla desteklenen ekran %100 DCI-P3 renk kapsamı ve Calman renk düzeltmesi ve G-SYNC teknolojisiyle kullanılacak.

Yüksek performans sunacak olması nedeniyle soğutma sistemlerinde de özel bir çalışma yapan Acer, özel fanlarının yanı sıra sıvı soğutma sistemi ve metal borular aracılığı ile cihaz soğuk tutuluyor. 76 Wh pil ve 230W şarj imkanı ile gelecek yeni modelde 3 yıllık garanti ve 1 yıl global garanti sunuluyor. Predator Blade Neo modelini hangi pazarlarda yer alacağı henüz açıklanmadı. Ancak Acer’in bu konuda yeni bir güncelleme paylaşması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir