Yeni Acer Iconia Tab P10 tanıtıldı. Acer Iconia ev, eğlence ve günlük kullanım için ideal bir tablet deneyimi sunan, 2K (2000 x 1200) çözünürlüklü 10.4 inç geniş ekranıyla dikkat çekiyor. İnce ve hafif tasarımı, uzun pil ömrü ve yüksek çözünürlüklü ekranı sayesinde evde veya seyahat sırasında kullanımı kolaylaştırıyor.

Dar çerçeve tasarımı tamamlayan geniş ekranıyla Iconia Tab P10, film ve dizi izlemeyi sevenler için mükemmel bir seçim. 10.4 inç IPS ekranı, 2K çözünürlüğü ve alüminyum alaşım kasası ince ve hafif bir tasarım sunuyor. Hücre İçi Dokunmatik Panel (iTP) teknolojisi, ekran kalınlığını azaltırken optik performansı artırarak daha net görüntüler elde etmenizi sağlıyor.

Acer Iconia Tab P10 Türkiye'de ilk kez satışa sunuldu
Acer Iconia Tab P10 Türkiye’de ilk kez satışa sunuldu

Acer Iconia Tab P10 ile net görüntü imkanı

Acer Iconia Tab P10 performans açısından, MediaTek Kompanio 500 sekiz çekirdekli işlemciye, 4 GB belleğe, 64 GB eMMC depolama alanına sahiptir. Bununla birlikte MicroSD yuvası sayesinde video izleme, fotoğraf çekme ve oyun oynama gibi işlemleri kolayca yapabilmeye olanak sağlıyor.

Acer Iconia Tab P10, 6000 mAh pil gücü ve USB Type-C bağlantı noktası, 10.5 saate kadar video oynatma imkanı sunarak tüm gün kullanım için yeterli bir pil ömrü sağlıyor. Çift bantlı Wi-Fi ve 5 MP ön kamera ile görüntülü aramaların daha net olmasını sağlıyor. Aynı zamanda 8 MP odaklamalı arka kamerasıyla hareket halindeyken yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekmenize olanak sağlıyor.

Acer Iconia Tab P10, Türkiye’de Teknosa üzerinde 4.399 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir