Acer, Chromebook Spin 311 adını verdiği yeni modelini Türkiye’de de satışa çıkardı. Yeni model, 11 inçlik dokunmatik ekranı ve menteşe sistemleriyle sektörde dikkat çekti.

Chromebook’lar için en parlak dönemlerden birisi yaşanıyor. Daha uygun fiyatları ile sektörde kısa sürede fark yaratan Chromebook modellerinde pandemi, itici bir güç oldu. Böylece sektöre daha fazla marka giriş yaparak zengin bir Chromebook seçeneği sunulmasını sağladı. Sektörün en yeni modellerinden birisi se Chromebook Spin 311. Acer tarafından özel olarak geliştirilen yeni bilgisayar, MediaTek M8183C yonga setiyle destekleniyor. 15 saate varan pil ömrü ile mobil olarak çalışacak kişilere gün boyunca kesintisiz destek sağlayacak Chromebook Spin 311, üstelik Türkiye’de de satışa sunulacak.

acer2

Acer Chromebook Spin 311 özellikleri neler?

İlk versiyonlara göre yeni nesil modellerde hız, performans ve güvenlik çok daha ön planda tutulduğundan dolayı eğitim ve iş amacıyla yeni seriler çoğu zaman ilk seçenek. Bu nedenle de Chromebook Spin 311 ile birlikte bu konuda pazarda daha iyi bir seçeneğin yer aldığı net bir şekilde görülebiliyor.

A4’ten bile küçük ekranı, 360 derecelik menteşe sistemiyle dikey ekran, çadır ve tablet gibi farklı modlarda kullanımı Chromebook Spin 311 modelinin öne çıkan özellikleri arasında.

HDR desteği, USB-C bağlantı noktası, Bluetooth 4.2 ve 802.11ac Wi-Fi desteğine sahip olan modelin Türkiye’deki satış fiyatı ise 5750.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir