Türkiye’de satışa sunulan  Acer Aspire 5 Spin 14 dizüstü bilgisayar kullanıcılarla buluşuyor. Dokunmatik ekranla çalışan bu bilgisayar, illüstrasyon, fotoğrafçılık ve video düzenleme gibi birçok alanda uzmanlaşmış kullanıcılar oldukça idealdir. Acer Aspire 5 Spin 14 ile, iki boyutlu görsel tasarım üzerinde çalışanları memnun edecek özelliklere sahip şekilde tasarlanmış.

Acer Aspire 5 Spin 14 donanımıyla tasarım süreçlerini kolaylaştırıyor

Acer Aspire 5 Spin 14’de bulunan Active Stylus kalem desteği sayesinde kullanıcıların çizim yapabilme olanağı sağlıyor ve not alabilmesine de imkan tanıyor. 

Yaklaşık olarak 2 kilogram ağırlığında olan Acer Aspire 5 Spin 14, dış donanımıyla oldukça dikkat çekiyor. Metal kapağı ve şık tasarımıyla bütünleşerek kullancılardan beğenileri topluyor. 360 derece açı ile çevirme ve döndürmeyi sağlayan menteşe tasarımıyla beraber karşımıza çıkan cihaz dizüstü bilgisayar modu veya tablet modu arasında geçiş sağlayabiliyor. Cihazda yönlendirme açısından oldukça pratik bir şekilde hazırlanabiliyor. Kolayca çevirmesi sağlanabiliyor, katlanabiliyor, dik hale getirilebiliyor ve döndürülmesi sağlanabiliyor. Acer’in dokunmatik ekranlı bilgisayarında, yüksek çözünürlüklü 1.920 x 1.200 piksel IPS ekran bulunuyor. 14 inçlik bu ekran, Wacom AES 2.0 teknolojisiyle uyumlu çalışan Acer Active Stylus kalemle birlikte kullanılabiliyor. Kalem, 4.096 basınç hassasiyetine sahip olmasıyla kullanıcılara doğal ve hassas bir çizim deneyimi sunuyor.

Ekranın 16:10 en boy oranı, görsel tasarım ve düzenleme çalışmaları için ideal bir alan sağlıyor. Ayrıca, BlueLightShield teknolojisiyle ekranın renk tonu ve parlaklığı optimize ediliyor. Bu özellik, kullanıcıların mavi ışığa daha az maruz kalarak göz yorgunluğunu azaltmalarına yardımcı oluyor. Böylece, uzun süreli çalışmalar sırasında daha rahat bir deneyim yaşamaları sağlanıyor.

Acer Aspire 5 Spin 14 bilgisayarın piyasa fiyatı ne kadar? 

Acer Aspire 5 Spin 14, 13. nesil Intel Core işlemci, Intel Iris Xe grafikler, 16 GB RAM, ve 512 GB SSD ile güçlü bir cihazdır. HDMI 2.1, Wi-Fi 6, USB 3.2 ve Thunderbolt 4 gibi bağlantı noktaları en yeni cihazlarla uyumluluk sağlar. Fiyatı ise 35.141 TL olarak karşımıza çıkıyor.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir