Türkiye kripto para piyasasında son zamanlarda hareketli günler yaşanıyor. Türkiye’nin yeni kripto parası büyük yatırımlar ile geliyor. 

Kripto para borsasında yaşanan güvensizlik durumunu ortadan kaldırmak adına 79 yazılımcının altyapısını kurmuş olduğu 4 milyon dolar yatırım yapılan yerli kripto para çok yakın zamanda kullanıcıların karşısına çıkabilir. Yatırımcıları korumak adına birçok önlem alınan sistem yakın zamanda kendini gösterecek. Türkiye’de son günler içerisinde kripto para piyasasında yaşanan olumsuz durumların ardından olumlu bir haber sonunda verildi. Kripto para piyasasında yaşanan en büyük sorunlardan biri kullanıcıların istediği zaman işlemlerine son verememesi geliyor. Acil durumlar karşısında borsada yer alamayan kullanıcılar bu sebeple yaşamış oldukça talihsizlikleri her daim dile getiriyorlar ve bu kullanıcıların ciddi oranda para kayıplarına neden oluyor ve finansal olarak da zarar görüyorlar. 

ABStocks kripto para borsası

70 yerli yazılımcının altyapısı üzerinde çalışmalar yaptığı ve 4 milyon dolar yatırım yapılan ABStocks, yatırımcıların parasını koruyacak pek çok paket ile gelecekteki ay içerisinde piyasaya hızlı bir giriş yapmak adına hazırlıklara başladı. ABStoks kripto borsası yatırımcısı ve AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, ‘”70’e yakın Türk yazılımcının 2 yıllık bir sürenin ardından geliştirdiği ABStocks, uluslararası güvenlik sertifikasyonları standardı ve arkasında duran güçlü holding yapısı ile kripto borsalarına girecek’” açıklamasını yaptı. ABStock yatırımcısının güçlü yapısı ile AB Grup Holding olduğu dile getirildi. 

15 1621522476

Muhsin Bayrak, bu sektörde bu zamana kadar yaklaşık 2 yıllık süre içerisinde 4 milyon dolar yatırım yaptıklarını belirtti. Sektördeki sıkıntıların ortadan kaldırılması, Türkiye’nin bu alanda güçlü ve güven veren bir ülke olmasını istediklerini dile getirdi. Bayrak, 4 ülke içerisinde 2 milyar euro yatırımları olduğunu ve bu bağlamda güven veren bir firma olduğunu dile getirdi. Yakın zaman içerisinde AB Grup Holding’in gücünü kullanarak Avrupa ve Amerika’ya açılma planları olduğu belirtildi. 31 Mayıs tarihinden itibaren ABStock’u hayata geçireceklerini dile getiren Muhsin Bayrak; “Son günlerde yaşanan talihsiz gelişmelerle halkımızın sektöre karşı kaybettiği güveni ABStocks tekrar kazandıracak ve sadece Türkiye’de değil tüm dünyada sektöre güven veren bir firma olacaktır” dedi.

ABStocks kripto para borsasının sistemi nasıl olacak?

ABStocks’ta stop loos sistemi olacak. Yani yatırımcıların kayıp yaşaması durumunu sınırlı tutmak adına geliştirilen sistem olarak açıklanabilir. Böylelikle kullanıcıların zarar görmesinin engelleneceği dile getirildi. Bunun yanı sıra söz konusu bu borsanın 1 milyon işlem yapma özelliğini olduğunu da bildirmek gerekir. Türk yazılım mühendisleri tarafından geliştirilen sistemde güvene önem verildiğinin altı çiziliyor. Aynı zamanda ABStock’da Türkiye’de henüz kullanılmayan soğul cüzdan uygulamasının da olacağı elde edilen bilgiler arasındadır. Ülkemizde ilk kez kripto para borsasının arkasında bir holding yer alıyor. Yakın zaman içerisinde ABGCoin adlı paranın ABStocks ile aynı anda satışa sunulması bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir