Movil oyunlar arasında en popüler oyunlardan olan PUGB oyuncuları yaklaşık 4 gündür bir giriş hatasıyla karşı karşıya kalıyor. Yeni güncellemeyi indirdikten sonra oyuncular sürekli “Giriş başarısız tekrar deneyin” yönünde uyarılarla karşılaşıyor. En çok giriş hatası da oyun hesaplarını yan uygulamayla açan kullanıcıların karşısına çıkmakta. 

Kullanıcılar ise yaşanan sorunlar ilgili olarak Twitter hesaplarıyla giriş yapamadıklarını oyunun yeni deneme için kullanıcılara 4 dakika beklemeleri yönünde uyarı verdiklerini dile getiriyor. Bazı kullanıcıların belirttiği bir diğer sorun ise oyuncuların henüz E-mail adresleri ve şifrelerini girmeden öncesinde oyunun giriş hatası verdiği yönünde.  

pugb giris hatasi nasil cozulur 2

Pubg Mobile’a yeni oyun modu ekleniyor

Bildiğiniz üzere PUGB hem mobil versiyonuyla, hem de bilgisayar versiyonuyla oldukça ilgili gördü. Yaşanan giriş sorunu ise kullanıcıları oyunun çöktüğü yönünde endişelendirmeye başladı. PUGB’de oyuncular genelde her güncelleme sonrasında kullanıcılar belli başlı hatalar, donma sorunları ve bağlantı sıkıntılarıyla karşılaşıyor. 

Oyunseverlerin PUGB’de aldıkları giriş hatasının oyuna getirilen en son güncellemeden sonra sıklaştığı bilinmekte. Ancak yine de bu hatanın bütün kullanıcılar için olmadığının altını çizelim. Hata yaşayan kullanıcıların geneline bakıldığında sorunun yoğun bir şekilde hesap doğrulamasına sahip olmayan kullanıcıların karşına çıktığı biliniyor. Sorunun çözümü için bazı kullanıcılar videolar hazırladı, bazı kullanıcılar ise telefon doğrulaması için login uygulamalarına başvurdu. Ancak bu çözümler giriş sorununu her kullanıcı için çözmedi. Bu çözümler bize göre de yetersiz olsa da, sorunun şimdilik kullanıcıların başvurabileceği yöntemler bunlar. 

PUGB Mobile Twitter’la giriş sorunu nasıl çözülür? 

pugb giris hatasi nasil cozulur 3

PUGB’ye giriş sorunun tamamen düzelmesi için oyunun yapımcısı olan Tencent Game’in yeni bir güncelleme sunmasını beklemek gerekiyor. Ancak yeni güncellemenin kullanıma ne zaman sunulacağı hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Bu nedenle oyunda Twitter’la giriş sorunu yaşayan kullanıcılar için işe yarayabilecek giriş yöntemlerini listeledik; 

PUBG’nin yeni güncellemesiyle ne geldi?

  • PUGB mobile hesabınıza giriş için birden fazla mobil cihazdan girmeyi deneyebilirsiniz.  
  • Bu durum işe yaramıyorsa sorun IP adresinizle tetikleniyor olabilir. Bu yüzden hücresel veriyi açarak ya da farklı bir Wi-Fi bağlantısıyla oyuna girmeyi deneyin. 
  • Eğer oyuna telefon numaranızla doğrulma yapmadıysanız bu işlemi hemen yapmanızı öneririz. Çünkü en çok sorun yaşayan kullanıcılar henüz doğrulma işlemini yapmayanlar. Login işlemi için ek bir programdan da yararlanabilirsiniz. 
  • Tüm bunlar işe yaramadıysa oyunu kaldırıp yeniden kurmanızda sorunun çözümü olabilir. Bu nedenle oyunu silip yeniden yüklemeyi deneyin. 
  • Hiçbir şekilde sonuç alamadıysanız oyunseverlere son önerimiz bir VPN programıyla farklı bir ağ seçerek giriş yapmayı denemeleri. 

Oyunla ilgili olarak önemli bir hatırlatma yapalım; PUGB giriş sorunu şuan için sadece Twitter’la girişlerde meydana geliyor. Oyuncular Facebook hesaplarıyla ya da Guest olarak oyuna dahil olabiliyor. Eğer yukarıdaki çözümlerin hepsini deneyip bir yanıt alamadıysanız, Tencent yeni bir güncelleme sunana kadar oyuna misafir olarak ya da Facebook hesabınızla giriş yapabilirsiniz. PUGB Mobile ile ilgili giriş sorunun alternatif çözümleri geldikçe sizlerle paylaşıyor olacağız. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir