WPS teknolojisini kullanarak internete bağlanmak çok kolaydır. Bunun için öncelikle modem üzerinde bulunan WPS butonuna basmanız gerekmektedir.

Wİ-Fİ Ağı Gizleme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Bu düğmenin konumu modemden modeme değişebilir. Örneğin, bazı modemlerde bazılarında buton bulunur. Ama bazı modemlerde kullanım daha farklıdır. Bizde bu yazımızda WPS’yi nasıl kullanabileceğinizi detaylı bir şekilde anlattık.

WPS nasıl kullanılır?

  • Modemin üzerindeki WPS butonuna basın.
  • Cihazınızdan Wi-Fi bölümüne girin.
  • Sağ üst köşedeki üç nokta simgesine dokunun.
  • “Wi-Fi ayarları” kategorisini açın.
  • “WPS bağlantısı” bölümünü görüntüleyin.
  • Kısa sürede bağlantı gerçekleşecek.

Eğer Wi-Fi’niz üzerinde WPS düğmesi varsa; düğmeye bastıktan sonra akıllı telefonunuzdaki Wi-Fi bölümünü kontrol edin. Açılan sayfada, bölgenizdeki kablosuz ağların bir listesini göreceksiniz. Bu sayfanın sağ üst köşesindeki üç nokta simgesini tıklayın. Ardından sistem karşınıza yeni bir pencere açacaktır.

Evlerde WiFi sinyal sorununun en kolay yolu

Açılan pencerede “WPS bağlantısı” bölümüne tıklayın. Bu adımı izlerseniz bağlantı kısa sürede otomatik olarak kurulacaktır. Bu adımların her cihaz için farklı olduğunu unutmayın. Ayrıca akıllı telefonlar dışındaki cihazlar üzerinden WPS kullanarak internete bağlanabilirsiniz.

Peki siz WPS teknolojisi hakkında ne düşünüyorsunuz? İnternete bağlanma sürecini pratik hale getiren WPS teknolojisini kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız bu konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. WPS ile ilgili başka sorularınız varsa bunları da yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir