Whatsapp anlık mesajlaşma uygulaması, Android cihazlar için durum arayüzünü değiştirir ve gizlilik özelliğini test eder! İşte detaylar:

WhatsApp son görülme için yeni bir özellik getirdi

WhatsApp anlık mesajlaşma uygulaması, Android cihazlar için durum bölümü arayüzünü yeniden tasarlıyor. Ayrıca gizliliğe ek bir kısayol ekler. Yeni özellikler şu anda WABetaInfo kullanıcıları tarafından test ediliyor. Açıklamalara göre kararlı sürüm birkaç gün içinde gelecek. Peki WhatsApp arayüzünde neler değişecek ve yeni gizlilik kısayolu ne işe yarayacak? Gelin haberin detaylarına birlikte bakalım.

iOS Whatsapp indirmek için
MacOS Whatsapp indirmek için

Android Whatsapp indirmek için
Windows Whatsapp indirmek için

WhatsApp, metin durumu arayüzünü değiştirecek!

whatsapp android icin metin durum arayuzunu degistirecek

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, durum arayüzünü Android cihazlar için olduğu gibi iOS cihazlar için de aynı hale getiriyor. Android cihazlarda durum oluşturduğunuzda emoji, metin ve renk paleti simgeleri ekranın sağ alt köşesinin sağ alt köşesine taşınır.

WhatsApp anlık mesajlaşma uygulaması ayrıca, paylaşılan durumu kimlerin görebileceğini hızlı bir şekilde değiştirmek için alt kısımda bir çıkartma sağlar. Bu şekilde, kullanıcılar durumlarını kimin izleyebileceğini sanal olarak değiştirecektir. Şu anda, WhatsApp kullanıcıları, Ayarlar ve Gizlilik’te durumu kimlerin görebileceğini değiştiriyor.

Test aşamasında olan yeni arayüz ve gizlilik özelliği çok yakında kararlı sürüme geçecektir. Popüler uygulama, kısa süre önce tüm kullanıcılar için mesajlara emojilerle yanıt verme özelliğini tanıttı. sadece bu değil, sohbet filtreleme de hızlı yanıt özelliğini test etmeye başlıyor. Peki siz WhatsApp’ın yeni özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir