Xiaomi Türkiye’nin alt markalarından POCO, yeni bir telefon hazırlığı içerisinde. Bu kez Türkiye’ye gelme ihtimalli olan amiral gemisi nitelikli POCO F4 GT geliyor. Konuyla ilgili olarak yapılan resmi paylaşıma göre POCO F4 GT modeli 26 Nisan tarihinde internet üzerinden tanıtımı yapılacak. 

Şu an akıllı telefon modelinin nasıl göründüğüne dair henüz bir bilgi bulunmuyor ancak bazı çeşitli teknik sızıntılar bulunuyor. Kısa bir süre önce ise Geekbench’e giriş yapan telefon, burada yer alan bilgilere göre gücünü Qualcomm imzalı Snapdragon 8 Gen 1 işlemciden alıyor. Söz konusu bu işlemci ile amiral gemisi sınıfında yer alan telefon, teste 12 GB RAM ve sürpriz olmayacağı üzere Android 12 ile giriş yapmış gözüküyor.

6 6

Şu an için fiyat ile ilgili olarak yapılan bir sızıntı bulunmuyor ancak POCO F4 GT modelinin Snapdragon 8 Gen 1 işlemciye sahip en uygun fiyatlı akıllı telefon modeli olması da beklentiler arasındadır. Bu anlamda ise oldukça dikkat çekecek gibi gözüken cihaz, büyük ihtimalle 120 Hz OLED ekran, 80W üstü hızlı şarj ve canlı renkler ile yakın zamanda sunulacak.

Xiaomi’nin POCO markası Türkiye’de oldukça popüler bir insandır. Çünkü POCO markasından şu ana kadar POCO X4 Pro 5G, POCO M4 Pro, POCO X3 Pro, POCO X3 GT, POCO X3 NFC, POCO M3 Pro 5G ve POCO F3 gibi telefon modelleri Türkiye pazarında yerini aldı ve Xiaomi Türkiye tarafından resmi olarak da satışa sunuldu. Bu anlamda ise yeni modelin de Türkiye’de satılma ihtimali oldukça yüksek gözüküyor. 

Binance’den Fransa’ya 100 milyon dolarlık yatırım

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir