Binance CEO’su Changpeng Zhao, Fransa’da düzenlenen Paris Blockchain Week Summit‘teki konuşmasında Fransa’ya 100 Milyon Euro yaptıklarını açıkladı.    

Kripto para borsası Binance CEO’su Changpeng Zhao, Avrupa’nın en büyük Blockchain etkinliğinden biri olan Paris Blockchain Week Summit‘tek konuşması esnasında Fransa’ya 100 milyon euro yatırım yaptıklarını dile getirdi. Söz konusu bu yatırım  Binance’in Avrupa’daki faaliyetlerinin genişlemesi için yapılıyor. 

Binance’den Fransa, yatırımlarını artırdı

Kripto para borsası Binance, dünyanın en büyük girişim kampüsü olan Station F ile ortaklık kurduğunu dile getirdi. Bu ortaklık kapsamında Binance, Fransa’ya 100 milyon euro yatırım yaptığını dile getirdi. Binance CEO’su Changpeng Zhao, bugün Paris Blockchain Week Summit‘te konu ile ilgili olarak şunları dile getirdi: “Fransa, Avrupa’da bu endüstrinin lideri olmak için benzersiz bir konuma sahip.”

Aynı zamanda Changpeng Zhao şirketinin halihazırda ülke içerisinde yaklaşık olarak 50 kişilik bir ekibe sahip olduğunu da dile getirildi. Söz konusu bu anlaşmanın bir parçası olarak startuplar, fikirlerini ve Binance ortaklarıyla potansiyel iş birliklerini geliştirmek adına BNB Chain, NFT Labs ve Binance Labs ekiplerinden destek alacak. 

Buna ek olarak aynı zamanda Station F Direktörü Roxanne Varza, şu ifadeleri ekledi:  “Blockchain ve kriptoyu daha iyi anlamak isteyen tüm insanlar için, bu yerin web3 dünyasına girmelerine yardımcı olacağını umuyoruz.” Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 

Nubia bu sefer daha iddialı! RedMagic 7 Pro tanıtıldı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir