Mi 12 modelinin lansmanına kısa bir süre kala cihazla ilgili sızıntılar arttı. Son olarak Xiaomi Mi 12 tanıtım görselleri sızdırıldı.

Yıllar geçtikçe Xiaomi, Xiaomi serisi cep telefonlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Ancak ağustos ayında yaptığı açıklamada “Mi” teriminin artık küresel pazarda kullanılmayacağını belirtmişti. Daha sonra şirketin yeni cep telefonu Mi 12 serisini piyasaya sürmeye hazırlandığını öğrendik.

Xiaomi Mi 12’nin sahip olacağı işlemci belli oldu

Aslında bu cihaz daha önce birçok kez sızdırılan çeşitli dosya ve fotoğraflarda karşımıza çıktı. Bir anlamda bu telefonun bilmediğimiz hiçbir özelliği yok. Ama işin ilginç yanı, şirket henüz bu diziyi tanıtmaya başlamamış. Ancak resmi kaynaklara göre etkinlik yarın başlayacak.

Xiaomi 12 tanıtım görselleri ortaya çıktı

Bazı kullanıcılar resmi posteri yayınlanmadan kısa bir süre önce almayı başardı. Sızdırılan Xiaomi 12 posterinde gördüğümüz gibi, yeni ürün etkinliğinin 28 Aralık’ta yapılması planlanıyor. Posterde bir Xiaomi marka sözcüsü ve 100 metre şampiyonu Su Bingtian yer alıyor. Posterde ayrıca “Daha hızlı ve daha kararlı” sloganı da yer alıyor.

Bu arada, Xiaomi 12 ve Pro modelleri zaten 3C sertifikası aldı. Ayrıca bu sızıntılar sayesinde Pro sürümü 120W hızlı şarjı desteklerken, Unknown ailesinin Mi 12 modelleri ve küçük ekranlı modellerinin 67W hızlı şarjı destekleyeceğini söyleyebiliriz.

xiaomi 12nin tanitim posteri sizdirildi2 1

Mi 11 Ultra, 50 MP ana lens, 120x’e kadar zoom yapabilen 48 MP kamera ve 48 MP geniş kamera ile çok büyük bir kamera adasına sahiptir. Xiaomi 12 modelinin 192 veya 200 megapiksel ana kameraya sahip olduğu söyleniyor.

Ayrıca diğer cihaz sızıntılarına göre Xiaomi Model 12’nin ya MediaTek Dimensity platformunu ya da Snapdragon 888+ kullanacağı söylenirken, Ultra’nın 200 MP çözünürlüklü bir kamera ve Snapdragon 8 Gen 1 ile geleceği söyleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir